Dziwne lagi

Witam.

Gram w grę już z 2tygodnie i podczas gry co jakiś czas mam laga jakby mi wysiadł internet. Internet jest słaby jak na te czasy, ale grając np w BFa ping nie skacze wyżej niż 100. Problem występuje co jakieś 15/20 min.

Ale to przycinka, czy wywala z serwera i potem z powrotem łączy?

Nie przycinka tylko jakby problem z polaczeniem. No moge chodzic , ale po chwili gra wraca do zycia i mi duzo hp zeszlo a skile nie wchodza itp.

A jaki masz PC i prędkość łącza? Gdy ja grałem na starym PC to przy riftach miałem podobnie.

Miałem tak jak mój dostawca od internetu dawał ciała.. Mogłem chodzić ale nie mogłem rzucać czarów, moby stały w miejscu taki jakby chwilowy brak połaczenia z serwerem gry i nagle tak znienacka mob się ruszał zjechany już byłem z połowy HP i widzialem własne czary xD to problem z twoim internetem, nie z grą. Dzwoniłem w czasie tych lagów do mojego dostawcy i okazało się że robią jakieś prace modernizacyjne. Jeśli mowisz ze normalnie jest okej to odczekaj jakiś czas może wróci do normy.

Może też się podepnę do tematu

Powiem wam szczerze, że ogólnie mnie rift zaskoczył. Mam całkiem dobrego kompa ( bf 3 na ultra ciągnie ) Mam keplera gtx660m + i5 3200 w laptopie, no ale niestety Rift powyżej Low mi się klatkuje... GameBooster nie pomaga

Witam.

Gram w grę już z 2tygodnie i podczas gry co jakiś czas mam laga jakby mi wysiadł internet. Internet jest słaby jak na te czasy, ale grając np w BFa ping nie skacze wyżej niż 100. Problem występuje co jakieś 15/20 min.