Hej.
Mam problem co do gry Smite. A mianowicie co jakis czas dostaje mega laga (postacie ida przed siebie az nie dojda do konca mapy i tam sie blokuja, czasem po prostu wszystko sie zatrzymuje). Lag ten wystepuje w calkowicie losowych momentach (czasem jak ide na linie, czasem podczas tf...). Dodatkowo szukalem troche w necie i teraz cos chyba zepsulem, a mianowicie co okolo 10 sekund postacie przeskakuja troche w kierunku w ktorym ida. Nie wie jak to wytlumaczyc.
Dodam ze problem lagow mam takze w lolu i infinity crisis, ale tam postacie nie "przsekakuja".
Co do fpsow to podczas gry mam okolo 60-65, a podczas laga CZASAMI skoczy do 70.
Jest to temat na 3 forum, nikt nie jest w stanie mi pomoc, a smite bardzo polubilem. Mimo wszystko z tymi lagami nie jestem w stanie nic ugrac (jeszcze przed tym jak cos przekombinowalem moglo ujsc, ale teraz grac sie nie da).
Nie znam sie (wiec prosze tlumaczy dokladnie), ale wydaje mi sie ze to przez gre z innymi ludzmi. Inne gry mmorpg (Elsword, Tera, Allods, Aion itp.) dzialaly bardzo plynnie. W lolu, smite i ic mam wlasnie te lagi, a jako ze te 3 gry to moba to chyba nie jest to przypadek. Dodam ze w Smite jezeli gram sam vs boty lagow nie ma.