Tak jak w temacie, dzisiaj rozegrałem pare meczów, i co lagi i jeszcze raz lagi. Raz mnie nawet rozłączyło z gry. Moje pytanie brzmi, czy wy też macie taki problem ?. Głównie na eu west, bo tylko na tym servie gram. Bo chcę wiedzieć czy problem po stronie Rioto, czy po mojej.
Dziwne Lagowanie gry na Eu West
Eune także ma ten problem, nie za często ale występuje. To jest coś po stronie serwera, pracują nad tym.
Pytanie brzmi: czy masz też problemy z połączeniem gdzie indziej? Rzadko kiedy zdarza mi się widzieć lagi w LoLu (niezależnie czy EUW czy EUNE), jedyne jakie mam wiążą się z zerwaniem połączenia z internetem.
No dzisiaj sobie grąłem i tak z dziebka gra lagowała, nie wiem czy przeinstalować klienta czy nie. I Spadek fps do 30-40. Zawsze miałem w granicach 60+. Nie wiem jutro przeinstaluje klienta, albo poczekam. Może server przeciążony.
p.s : ping miałem w normie w granicach 60-80.
Mi też dziś na Nordic/East lagowała gra, a nigdy nie mam problemów z lagami, w Docie równiez nie. Sądzę, że to może być coś po stronie Riotu.
Mi też laguje. Nigdy wcześniej nie było takich problemów. W innych grach (BF3 na multi) nie ma żadnych problemów.
Pytanie brzmi: czy masz też problemy z połączeniem gdzie indziej? Rzadko kiedy zdarza mi się widzieć lagi w LoLu (niezależnie czy EUW czy EUNE), jedyne jakie mam wiążą się z zerwaniem połączenia z internetem.
Jesteś tego pewny ? Problemy z serwerami Riota nie występują pierwszy raz, więc takie rzeczy się zdarzają o ile ktoś gra regularnie w LoLa. Poza tym każdy kto choć trochę orientuje się w tym "co jak i gdzie go łączy z netem", będzie szukał najpierw tam problemu. Z drugiej strony nie podałeś też jak może sprawdzić swój rzekomy problem z połączeniem.
Z doświadczenia wiem, że jak Riot coś knoci, to niedługo będzie to naprawiał. Dobrze, że można tutaj dostać szybki odzew, bo ostatnio jak był problemy z LoLem też zastanawiałem się czy to przypadkiem nie u mnie, ale oczywiście było jak w tym przypadku- riot także zareagował i w miarę szybko coś z tym zrobił. So calm down and be patient.
To nie potrzebnie teraz klienta odinstalowałem no nic, jutro pobiorę na nowo, jeśli będą problemy ze serwerami, to będą utrudnienia ach te Rito.
p.s : w dotę też grałem i było wszystko si.
Ja nie dość ,że mam czasem ping 1000 + i tylko i wyłącznie w LoL'u , ale też po ostatnim updajcie ( wiem ,że się tego tak nie pisze ) także odczuwam grube spadki fpsów , mimo iż wcześniej grałem na ustawieniach Mid to teraz nawet na low miewam czasem 20 fpsów .
Dobra pobieram na nowo, jeśli nadal będę miał problem będę ciupać z vampirem w dotę 2 . Aż nie naprawią tej usterki. A co do patcha to też słyszałem iż nowy nie każdemu, ale psuje wydajność w fpsach.
Przeinstalowałem i nadal lagi, więc wina po stronie nich bo w docie wszystko si.
Przeinstalowałem trzeci raz, stery i wszystko już si, temat można zamknąć .
Tak jak w temacie, dzisiaj rozegrałem pare meczów, i co lagi i jeszcze raz lagi. Raz mnie nawet rozłączyło z gry. Moje pytanie brzmi, czy wy też macie taki problem ?. Głównie na eu west, bo tylko na tym servie gram. Bo chcę wiedzieć czy problem po stronie Rioto, czy po mojej.