Dziwne pytanie, ale co jest na końcu mapy w gotic'u 2?

Szukałem po necie i jedyne czego się doszukałem to jakieś "straszne napisy o piraniach w wersji bez filmików"(albo z filmikami już nawet nie wiem :D) o.0 to co w końcu jest na końcu mapy w gothic'u 2?

?

1. Gdy wypłyniemy zbyt daleko w morze, jest filmik, w którym giniemy pożarci przez potwora morskiego

2. Za palisadą orków jest easterr egg i zwłoki naszych towarzyszy

Aczkolwiek do końca nie ogarniam czy o to ci chodziło.

? 1. Gdy wypłyniemy zbyt daleko w morze, jest filmik, w którym giniemy pożarci przez potwora morskiego 2. Za palisadą orków jest easterr egg i zwłoki naszych towarzyszy Aczkolwiek do końca nie ogarniam czy o to ci chodziło.

Chodzi mi o to że jak się pominie ten filmik spamiąc f8 na cheatach albo na wersji bez filmików to się napisy o piraniach pojawiają itp.

Tak, za mapa jest easter egg -> http://forum.gothic.phx.pl/archive/index.php?t-25715.html

Tego też się w necie doszukałem chodzi mi o to czy coś się stanie np te piranie nas zeżrą itp ;d

Szukałem po necie i jedyne czego się doszukałem to jakieś "straszne napisy o piraniach w wersji bez filmików"(albo z filmikami już nawet nie wiem :D) o.0 to co w końcu jest na końcu mapy w gothic'u 2?