Witajcie otóż kiedy gram w rode tekstury niektórych elementow oraz npc są jakieś dziwne :/ naprzykład wszystkie npc płci żeńskiej stoją nieruchomo z rękami wyciągnietymi na bok lub nie widać ich ciałą tylko samą głowę. Tak samo mam z króliczkami :> nie mają zwykłych tekstur tylko wyglądają jak jakieś niebieskie duchy ( tak samo robi mi się z tymi roślinkami na początku gry ) :/. Proszę o pomoc
Dziwne tekstury R.O.D.E
Może zmień detale na niższe.
Albo sterowniki do karty graficznej ściągnij. Sprawdzałeś czy wymagania minimalne spełniasz? Albo, czy zainstalowałeś również wszystko to, o co poproszono cię po instalacji gry?
Witajcie otóż kiedy gram w rode tekstury niektórych elementow oraz npc są jakieś dziwne :/ naprzykład wszystkie npc płci żeńskiej stoją nieruchomo z rękami wyciągnietymi na bok lub nie widać ich ciałą tylko samą głowę. Tak samo mam z króliczkami :> nie mają zwykłych tekstur tylko wyglądają jak jakieś niebieskie duchy ( tak samo robi mi się z tymi roślinkami na początku gry ) :/. Proszę o pomocMasz grafikę Radeona ?
sterowniki ściągałęm wczoraj ;d a co do wymagań: Battlefield 3 chodzi mi płynnie na ultra więc nie wiem jak ta gra by nie mogła :/
Mój komputer:
Win 7 64bit (oryginal)
Procek: AMD AthloII x4 640 processor 3.00 GHz\
Karta Graficzna NVIDIA GeForce GTX 460 SE
Aha i na najniższe próbowałem już ustawiać lecz jest tak samo :/
Dodam że nie updatowalem klienta gdyż przy 1 patchu wywala mi że program przestał działać :/ moge uruchomić tylko poprzez Rode.exe
Odpal najpierw plik modecheck.exe.
po 1 patchu na tym paseczku wyskakuje Check if client need file organizing a następnie wyskakuje Launcher MFC (jakieś hinskie znaczki dalej) przestał działać :/
Witajcie otóż kiedy gram w rode tekstury niektórych elementow oraz npc są jakieś dziwne :/ naprzykład wszystkie npc płci żeńskiej stoją nieruchomo z rękami wyciągnietymi na bok lub nie widać ich ciałą tylko samą głowę. Tak samo mam z króliczkami :> nie mają zwykłych tekstur tylko wyglądają jak jakieś niebieskie duchy ( tak samo robi mi się z tymi roślinkami na początku gry ) :/. Proszę o pomoc