Dziwny błąd w Mass Effect

Postanowiłem znowu zagrać sobie w Mass Effect. Po rozmowie z Andersonem mam wrócić na Normandię by lecieć na Ilos. Więc jazda do Akademii SOC, wsiadam do windy do doków i... Gdy pojawia się ekran wczytywania dalszej części wjazdu do doków gra się ścina i pojawia się takie coś:

ssssctw.jpg

Ten błąd jest tylko przy wjeździe windą do doków, sprawdziłem inne i wszystko jest ok. Co dziwne przy wcześniejszych powrotach do doków też nic się nie działo.

EDIT: Nie wiem czemu, ale teraz już wszystko jest ok. Temat można zamknąć.

Posiadasz oryginał ?

Spróbuj ściągnąć update ;)

Może bug w grze, masz najnowszą łatkę do gry ?. Ja pamiętam, nie raz mi mass efect właśnie w windzie zacinał się, i musiałem na nowo saywa wczytać :).

Dobra skoro temat jeszcze nie zamknięty to znowu coś dam. Grę przeszedłem, instaluję ME2. Przerzucam save postaci z jedynki;

72265224.jpg

Ale importować i tak się nie da... Jakby tej postaci nie było. WTF?

EDIT: I tu też już wszystko ok... Pojawił się folder którego wcześniej nie było i przerzuciłem save do niego. Nieprawdopodobne, a jednak.

Temat dalej nie zamknięty to rzucam pytanie.

Gram w ME2. I teraz gdy już kawałek gry przeszedłem pobieram DLC Packi. Czy żeby mieć do nich dostęp to musiałbym grać od początku czy będą one też dostępne dla postaci która jest już w trakcie gry.

Będą dostępne dla starej postaci.

Temat dalej nie zamknięty to rzucam pytanie.Gram w ME2. I teraz gdy już kawałek gry przeszedłem pobieram DLC Packi. Czy żeby mieć do nich dostęp to musiałbym grać od początku czy będą one też dostępne dla postaci która jest już w trakcie gry.

A nie łaska kupić? Później ludzie się dziwą że kolejna część jest słabsza od poprzedniej.

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

Akurat zdecydowanie najsłabsza jest w tym przypadku kaszaniasta jedynka, więć fail. A DLC do ME się pobiera po zakupie...

"A nie łaska kupić?" Miałem dostępne po rejestracji do sieci Cerberusa jakieś 2 dlc packi... DLC do ME było już w CDA dołączone.

Tak też mam te CD Action i tam 2 dlc było faktycznie :). A co do gry nie jest zła. Tylko główny wątek polegał na tym samym. Lecisz na planetę aby dobić do konca i boss. Jedynie co ciekawe to wybór moralny czy zajuchać gościa czy zostawić przy życiu :).

Na prośbę autora temat zamykam.

Postanowiłem znowu zagrać sobie w Mass Effect. Po rozmowie z Andersonem mam wrócić na Normandię by lecieć na Ilos. Więc jazda do Akademii SOC, wsiadam do windy do doków i... Gdy pojawia się ekran wczytywania dalszej części wjazdu do doków gra się ścina i pojawia się takie coś:

ssssctw.jpg

Ten błąd jest tylko przy wjeździe windą do doków, sprawdziłem inne i wszystko jest ok. Co dziwne przy wcześniejszych powrotach do doków też nic się nie działo.

EDIT: Nie wiem czemu, ale teraz już wszystko jest ok. Temat można zamknąć.