Dziwny problem podczas instalacji gier

Witam

Instaluje jakąś grę i nagle wyskakuje mi błąd, że nie udało się przenieść jakiegoś pliku czy archiwum jest uszkodzone. Dobra, instaluje od nowa i wszystko gra. Co się dzieje? Czasami nawet jak daje na ten plik Ignoruj to gra i tak śmiga.

Rozumiem, że tak się dzieje z każdą grą. Hmm. Na początek może staraj się uruchamiać instalatora z poziomu administratora i zmień docelowy folder w którym są zapisywane pliki, gdy ściągasz z C na D np.. Możesz mieć jakieś błędy na dysku, spróbuj ich wyszukać: komputer>właściwości>narzędzia>wyszukiwanie błędów na dysku, do tego może też jest lekko dysk zasyfiony, spróbuj defragmentacji. Jeśli nic z tego nie pomoże to pozostaje formatowanie, a jak dysk jest uszkodzony to kupno nowego.

#down

No to napisałem co ma zrobić, żeby mu takie błędy się nie pokazywały, albo co może być ich przyczyną. Lepiej żeby sprawdził, bo na razie jest napisane, że nie działa, a działa, po jakimś czasie może dysk szlak trafić i wtedy będzie za późno.

Simeonus pomogło. Dzięki :)

Z płyty wszystko działa i z dysku też.

Dzięki

Witam

Instaluje jakąś grę i nagle wyskakuje mi błąd, że nie udało się przenieść jakiegoś pliku czy archiwum jest uszkodzone. Dobra, instaluje od nowa i wszystko gra. Co się dzieje? Czasami nawet jak daje na ten plik Ignoruj to gra i tak śmiga.