Dziwny problem z u torrent

Witam, od pewnego czasu program u torrent sam z siebie zaczyna pobierać pliki, po prostu włącza się sam i wyskakuje okienko z potwierdzeniem, nasilać się to zaczyna pod wieczór (około co 20 minut).

Więc tutaj moje pytanie czy ktoś miał ten problem lub/i wie co się dzieje?

Z góry dziękuję za pomoc! ;)

Spróbuj go przeinstalować. Ja miałem podobny problem, tylko taki, że zaczynał mi się ściągać gdy włączałem komputer. Wszedłem w : Uruchom> wpisałem msconfig > Zakładka uruchamianie > odznaczyłem utorrent. Pozdrowiam.

Ewentualnie pobierz Aresa,co prawda sam w sobie nie wyróżnia się niczym,ale to też plus(Mała ilość bugów).Jedyne ale to to,byś nie pobierał nic z jego wyszukiwarki,większość będzie miała jakiś zapis,który można otworzyć za pomocą ich programu,a gdy to z kolei zrobisz złapiesz wirusa z reklamami co 30 sekund.

Ja używam bittorrent i nie ma żadnych problemów.

Dziękuję bardzo za odpowiedzi, zastosowałem się do tego co napisałeś i poczekam do wieczora. ;)

Edit: pomogło usunięcie u torrenta, czy możliwe że był to jakiś wirus?

Witam, od pewnego czasu program u torrent sam z siebie zaczyna pobierać pliki, po prostu włącza się sam i wyskakuje okienko z potwierdzeniem, nasilać się to zaczyna pod wieczór (około co 20 minut).

Więc tutaj moje pytanie czy ktoś miał ten problem lub/i wie co się dzieje?

Z góry dziękuję za pomoc! ;)