Witam,
Mam taki problem ze dokladnie o godzinie xx:07 internet sie wylacza a o godzinach xx:10 znow sie wlacza- np. 16:07 i 16:10 itp - mam tak co godzine dokladnie o tej samej minucie! Nie mam pojecia skad sie to wzielo!
model tl wr 543g
Witam,
Mam taki problem ze dokladnie o godzinie xx:07 internet sie wylacza a o godzinach xx:10 znow sie wlacza- np. 16:07 i 16:10 itp - mam tak co godzine dokladnie o tej samej minucie! Nie mam pojecia skad sie to wzielo!
model tl wr 543g
Obstawiałbym, że to z winy dostawcy.
Dziwne bo mam tego samego dostawce od kilku lat i zadnego takiego problemu niemialem :c a teraz codziennie
Albo dostawca , albo coś w opcjach poprzestawiane , mianowicie coś ala blokada rodzicielska , komputer / internet ma się wyłączyć o X na Y . Aczkolwiek bardziej obwiniał bym dostawcę
Zadzwoń do dostawcy, oni powinni telefonicznie udzielić Ci fachowej pomocy.
masz reset z centrali tak samo mam...wiec najlepiej jak to doradzil mi koles z centrali to resetowac router rano to pozniej bedziesz mial spokoj na 20-24h...co ciekawe to koles mi powiedzial ze to niby od zawsze jest a tak naprawde u mnie wprowadzili takie resety jakies 2 miechy temu ^^
A powiecie mi jak dokladnie zrobic taki reset? Bo szczerze mowiac nigdy tego nierobilem - niebylo takiej potrzeby
Zadzwoń do dostawcy, oni powinni telefonicznie udzielić Ci fachowej pomocy.
Hahahaha uśmiałem się
Zresetować, kolega miał na myśli włączyć i wyłączyć. Bo prawdziwy reset nie miałby sensu.
Witam,
model tl wr 543g