Dziwny problemik

elo mam dziwny problem chce sobie zagrac w combat arma przed chwilą sciągniety normalnie sie zainstalował a jak sie loguje to mi błąd wyskakuje inaczej mówiąc dostaje dc i pisze prosze sprubować pozniej pomozcie

O człowieku, marny żywota. Wiesz, co to interpunkcja? Popraw to, albo wylądujemy w koszu. - Slod

A możemy jeszcze wiedzieć co to za błąd? Wiele nam by to pomogło, bo niestety jasnowidzami nie jesteśmy <_<

Tak jakby strzel screena i go wyślij tutaj. A może jak ci pisze spróbuj później to spróbuj później. :P

albo wiesz jakbyś nie mógł znaleść przycisku "print screen" to tu jest ułatwienie xD

n00b54491.jpg w480.png

Świetny obrazek tylko po co to? Domyślam się, że taki głupi nie jest, żeby nie umiał zrobić screena. Piszesz zbędny OFFTOP. Nie rób tego więcej! - Q8A

elo mam dziwny problem chce sobie zagrac w combat arma przed chwilą sciągniety normalnie sie zainstalował a jak sie loguje to mi błąd wyskakuje inaczej mówiąc dostaje dc i pisze prosze sprubować pozniej pomozcie

O człowieku, marny żywota. Wiesz, co to interpunkcja? Popraw to, albo wylądujemy w koszu. - Slod