Dziwny Temat

Ej siemka ludzie mam bardzo dziwne pytanie jak zaimponować dziewczynie albo pokazać jej że mi na niej zależy od razu mówię żebyście nie hejtowali mnie za ten temat . Chcę poznać wasze zdanie/opinie i to wszystko . Będę wdzięczny .

Bądź sobą, nic więcej. Jak cię nie chcę to niech spie*dala na bambus :D Albo jak to dziewczyny mówią, "nie jest ciebie warta".

no ale wiesz wątpie że to mi pomoże ( sam nie wiem) wiesz jest to moja koleżanka .

Powiedz jej że ma fajną karte graficzna :D - sorry nie mogłem się powstrzymać

A tak na serio to możesz ją gdzieś zaprosić, na początek z kolegami i ona by wzieła kolezanki i na pizze, potem gdzieś na spacer we 2, kolejnie już gdzieś zjeść we 2 :P Jeśli będzie chodziła z chęcia i takim szczerym uśmiechem to może coś oznaczac :P

Łohoho, pierwsza odpowiedź i to nie troll-odpowiedź, najs.

Popieram. Nie imponuje się komuś ot tak. Bądź sobą i tyle, jak jej się spodobasz to dobrze. Jak nie, trudno. Oczywiście możesz próbować, ale skoro nie jesteś dla niej, to raczej to się nie zmieni. Udawanie kogoś kim się nie jest? Nie o to chodzi. I nie ma też jednego sposobu. Jedne wolą to, inne tamto. Idź za głosem serca ;d. Po prostu zachowuj się normalnie, może staraj się okazywać drobnymi gestami, że jest dla ciebie kimś. Z takimi sprawami trzeba sobie poradzić samemu, bo wg mnie wystarczy bycie sobą. Z resztą chłopie, masz dopiero 14 lat, jeszcze sobie jakąś znajdziesz. (a te pierdoły napisał Azrael o rok starszy :P)

I zakładasz tutaj taki temat? Faktycznie ciut dziwne.

konto zakładał mi kuzyn i wpisał akurat swoje dane podał ,mam 16 lat .

Po prostu przy dobrej okazji zaproś ją na spacerniaka, pogadacie, zaproponuj drugiego i tak leci w obieg. Jak coś się zmieni to zauważysz to ;)

@Azrael

Święta idą, więc staram się nie hejcić, trollować itp. :P

dzięki wszystkim naprawdę zostanę po prostu sobą .

Dobrze ludzie piszą i dobrze, że wziąłeś to sobie do serca. Bądź sobą, a poza tym na spacery ją bierz, jakieś wypady do kina itp. itd. żebyście dużo czasu ze sobą spędzali. Lepiej się poznacie, więź się pojawi i w końcu ona nie będzie mogła się doczekać kolejnych spotkań. Oczywiście jeśli masz jakieś dziwne odchyły to nie wyrzucaj wszystkich na raz tylko dawkuj je powoli :D

Tego jeszcze nie było, ale w koncu jest to nasz hajdpark. Ja od siebie dodam, że nic na siłe, powoli...powoli, a wszytko bedzie okej :)

@blaumuro znaczy mam odchyły związane z trollingiem ale to nie problem co nie ?

Dawno temu (z rok temu) miałem podobny problem. Bądź sobą nie udawaj kogoś innego nie spinaj się bądź na luzie. I pokazuj swoje uczucia stopniowo bo jak pójdziesz prosto z mostu to się może dziewczyna przestraszyć. Chodź z nią na spacery, imprezy. A tak wgl to blondynka czy brunetka ?

blond ale jest mądra :D

Mało opisałeś . Ile się znacie i skąd się znacie . Ale bycie sobą zawsze pomaga . Bardziej szczegółowych rad nie da rady bo mało podałeś .

BTW bardzo fajny temat :o

znamy się 3 lata i ze szkoły coś więcej ? :D każdy może w nim to samo co ja napisać po prostu . temat dla wszystkich .

Od dawna ją kochasz? Czy widziałeś jakieś sygnały z jej strony że coś jest na rzeczy?

znaczy od razu kocham bardzo mi się podoba :D tak od 1,5 roku zaczęła mi się podobać więc darować sobie może ?

Czy darować to od ciebie zależy :D Jak nie zwraca na ciebie uwagi albo nie gadałeś z nią itp. to inna sprawa.

Słuchaj i tak nie masz nic do stracenia więc po co masz sobie darować.

znaczy ja do niej normalnie zagaduje to moja koleżanka/przyjaciółka