Dzwiek na komputerze

Witam.

Ostatnimy czasy zauwazylem sporom roznice przy sluchaniu muzyki na komputerze a tablecie. Szczerze mowiac na tablecie jest o niebo lepiej... bardziej wyraznie slychac te same piosenki,jest wiekszy bass itd. Chcial bym sie dowiedziec jak moge temu zaradzic, co zrobic zeby na komputerze bylo rownie dobrze jak i nie lepiej...

Witam.Ostatnimy czasy zauwazylem sporom roznice przy sluchaniu muzyki na komputerze a tablecie. Szczerze mowiac na tablecie jest o niebo lepiej... bardziej wyraznie slychac te same piosenki,jest wiekszy bass itd. Chcial bym sie dowiedziec jak moge temu zaradzic, co zrobic zeby na komputerze bylo rownie dobrze jak i nie lepiej...

Kup karte muzyczną lepszą, kup lepsze głosniki itp.

Tablet jest nowszy zapewne wiec i technologie ma lepszą. Ja mam karte muzyczną niezintegrowana, do tego dobre głosniki i hula dobrze.

Po co mi dobre glosniki skoro na tych samych sluchawkach slucham muzyki na tablecie i na komputerze i widze roznice ? Gwarantuje ze tablet nie ma karty dzwiekowej lepszej bo dalem za niego niecale 400 zl :D.

Ma lepsza bo komputer jest starszy tak czy siak,tzn.płyta główna.

Witam.

Ostatnimy czasy zauwazylem sporom roznice przy sluchaniu muzyki na komputerze a tablecie. Szczerze mowiac na tablecie jest o niebo lepiej... bardziej wyraznie slychac te same piosenki,jest wiekszy bass itd. Chcial bym sie dowiedziec jak moge temu zaradzic, co zrobic zeby na komputerze bylo rownie dobrze jak i nie lepiej...