Cześć, mam taki problem że chciałbym żeby jeden dźwięk leciał na jednym głośniku na drugi na drugim. Może dam przykład np. jak gram w grę i korzystam z ts'a to chciałbym żebym grę było słychać przez głośniki,a ts'a na słuchawkach. Więc moje pytanie brzmi czy jest jakiś program czy jak to zrobić żebym mógł sobie ustawiać co przez co ma odtwarzać dźwięk?
Dźwięk
to jest mozliwe jezeli masz:
-2 zestawy glosnikow lub glosniki + sluchawki
-2 karty dźwiękowe (cena to z 50zl taka jak wbudowana)
Znaczy ja gram na telewizorze i mam słuchawki które są podłączone pod komputer. To trochę tak jak bym miał 2 karty dźwiękowe. Ja umiem teraz sobie robić tak żeby jeden dźwięk leciał na telewizorze, a drugi na słuchawkach tylko że tym sposobem co ja robię to jest trochę zabawy. Może z grubsza wyjaśnię jak to robię. Pierw włączam żeby dźwięk leciał przez telewizor i włączam np. jakąś grę i po włączeniu gry przerzucam się żeby dźwięk leciał przez słuchawki i dopiero włączam np. ts'a i takim sposobem mam grę głośnikach od telewizora, a ts'a na słuchawkach. Problem polega na tym że jak bym chciał coś jeszcze włączyć na głośnikach to muszę ze wszystkiego wyjść i od początku ustawiać, bo jak mam wszystko ustawione (grę i ts) i zmienię żeby leciało na głośnikach to wtedy ts też się zmienia. Mam nadzieje że zrozumiecie o co mi chodzi.
To dodam screeny żeby było jaśniej:
To i trochę wyjaśnień "głośniki (realtek high definition audio)" to jest odpowiedzialne za dźwięk od słuchawek, a "LG TV-3(2-NVIDIA high definition audio" za dźwięk od telewizora.
Cześć, mam taki problem że chciałbym żeby jeden dźwięk leciał na jednym głośniku na drugi na drugim. Może dam przykład np. jak gram w grę i korzystam z ts'a to chciałbym żebym grę było słychać przez głośniki,a ts'a na słuchawkach. Więc moje pytanie brzmi czy jest jakiś program czy jak to zrobić żebym mógł sobie ustawiać co przez co ma odtwarzać dźwięk?