Nicezord !
Koniec harców i swawoli, będzie porządek !
Gz mate
Nicezord !
Koniec harców i swawoli, będzie porządek !
Gz mate
Że kto? xD
Nie no żartuję, gratulacje!
Łeeee, Salek daje rade xD
Gratulację!
Brawo, serdeczne gratulację !
Oglądałem Cię jak jeszcze raczkowałeś ;__; dzieci tak szybko rosną.
Super
Tylko, że Salek nie jest Administratorem, tylko Moderatorem:D
No to moje gratulacje:D Zostałeś ominięty w tym temacie.
Gratuluje nowym adminom
A ty Vampir pewnie czujesz się z tym fajnie co nie ?
To musi sobie znaleźć w końcu porządne MMO, bo jakoś żadne mu nie pasuje.
"nastał czas pogardy" ;p taka recydywa za sterami o moj boshe koniec swiata :ppp a ja dalej nie mam bywalca ;( ;pp
powodzenia DZZ/Salek teraz jak admini beda "aktywni" to może cos się zmieni zróbcie nowy layout strony głównej
np zamiast listy "kostke" takiego systemu nie ma na innych portalach
np głowna kostaka HOT i obok ułożone zgodznie z czasem dodania inne normalne
coś w tym stylu http://i.stack.imgur.com/LnD6W.png
Level up bravo chociaż buhaha Salek był pierwszy i jemu pierwszemu pogratuluję . A tak serio 2 adminów no nieźle
.
@MagarPL
Sprawy techniczne załatwia Chmarus, bo to przecież nie łatwa brożka.
Danke, danke. Zbyt duzo to nie zmienia, bo w sumie nadal bedziemy tylko sprzatac, ale rownoczesnie mamy pewne dodatkowe uprawnienia, dzieki ktorym mozemy zadbac o to, aby forum sprawniej funkcjonowalo.
Jeśli chodzi o layout to tak jak powiedziałem wcześniej jest to tylko i wyłącznie brożka Chmarusa. Podpisuję się po tym co powiedział Dzz, mam nadzieję, że się na Nas nie zawiedziecie.
A jeśli chodzi o jakieś proste sprawy techniczne na forum to mamy troszkę więcej możliwości niż będąc moderatorami.
I dostaliście tą starą brzydką etykietę "Administrator". Moderator ma tą nową. Wizualna degradacja
Np. Mozemy zmieniac nicki (ok, teraz czekam na zasyp PW odnosnie zmiany nicku ; p).
Po co o tym pisze? Ano po to, ze wczesniej, jako moderator, dostalem juz kilka wiadomosci z prosba o zmiane ksywki.
Ooo to może kiedyś ktoś sprawdzi moje konto deimond czemu mam jakby nie aktywne . A jak za dużo roboty to chciałbym przywrócenia nicka na deimond albo coś podbnego
.
Taka to moja prośba na przyszłość .
I dostaliście tą starą brzydką etykietę "Administrator". Moderator ma tą nową. Wizualna degradacja
Coś w tym jest, aczkolwiek myślę, że layout ogólnie zmieni efryfink.
Jest nieaktywne ale nie wiem z jakiego powodu, mógłbym je przywrócić, ale zaraz, zaraz cóż to za multiacc? Mam nadzieję, że to wszystko było wcześniej wyjaśniane? ; )
Arias wpadles! : P