Dzz Administrator

Nicezord ! :P

Koniec harców i swawoli, będzie porządek !

Gz mate

Że kto? xD

Nie no żartuję, gratulacje! :D

Łeeee, Salek daje rade xD

Gratulację! :D

Brawo, serdeczne gratulację ! :3

Oglądałem Cię jak jeszcze raczkowałeś ;__; dzieci tak szybko rosną.

Super :D

Tylko, że Salek nie jest Administratorem, tylko Moderatorem:D

mod_ico.png
No właśnie Salek też jest adminem...

No to moje gratulacje:D Zostałeś ominięty w tym temacie.

Gratuluje nowym adminom :)

A ty Vampir pewnie czujesz się z tym fajnie co nie ?

To musi sobie znaleźć w końcu porządne MMO, bo jakoś żadne mu nie pasuje.

"nastał czas pogardy" ;p taka recydywa za sterami o moj boshe koniec swiata :ppp a ja dalej nie mam bywalca ;( ;pp

powodzenia DZZ/Salek teraz jak admini beda "aktywni" to może cos się zmieni :D zróbcie nowy layout strony głównej :D

np zamiast listy "kostke" takiego systemu nie ma na innych portalach :D

np głowna kostaka HOT i obok ułożone zgodznie z czasem dodania inne normalne

coś w tym stylu http://i.stack.imgur.com/LnD6W.png

Level up bravo chociaż buhaha Salek był pierwszy i jemu pierwszemu pogratuluję :P. A tak serio 2 adminów no nieźle ;).

@MagarPL

Sprawy techniczne załatwia Chmarus, bo to przecież nie łatwa brożka.

Danke, danke. Zbyt duzo to nie zmienia, bo w sumie nadal bedziemy tylko sprzatac, ale rownoczesnie mamy pewne dodatkowe uprawnienia, dzieki ktorym mozemy zadbac o to, aby forum sprawniej funkcjonowalo.

Jeśli chodzi o layout to tak jak powiedziałem wcześniej jest to tylko i wyłącznie brożka Chmarusa. Podpisuję się po tym co powiedział Dzz, mam nadzieję, że się na Nas nie zawiedziecie.

A jeśli chodzi o jakieś proste sprawy techniczne na forum to mamy troszkę więcej możliwości niż będąc moderatorami.

I dostaliście tą starą brzydką etykietę "Administrator". Moderator ma tą nową. Wizualna degradacja :P

Np. Mozemy zmieniac nicki (ok, teraz czekam na zasyp PW odnosnie zmiany nicku ; p).

Po co o tym pisze? Ano po to, ze wczesniej, jako moderator, dostalem juz kilka wiadomosci z prosba o zmiane ksywki.

Ooo to może kiedyś ktoś sprawdzi moje konto deimond czemu mam jakby nie aktywne ;). A jak za dużo roboty to chciałbym przywrócenia nicka na deimond albo coś podbnego :).

Taka to moja prośba na przyszłość :D.

I dostaliście tą starą brzydką etykietę "Administrator". Moderator ma tą nową. Wizualna degradacja

Coś w tym jest, aczkolwiek myślę, że layout ogólnie zmieni efryfink.

Jest nieaktywne ale nie wiem z jakiego powodu, mógłbym je przywrócić, ale zaraz, zaraz cóż to za multiacc? Mam nadzieję, że to wszystko było wcześniej wyjaśniane? ; )

Arias wpadles! : P