E-mail GW2

Siems,

jest jakaś możliwość zmiany e-mail'a przypisanego do konta w GW2 poza pisaniem ticketu do supporta? Czy ktoś z was wysyłał kiedyś taki ticket, jak support je rozpatruje?

Chcę pozbyć się swojego konta, a nie mogę gdyż przypisane jest do maila, z którego korzystam na co dzień.

Też się tego chętnie dowiem ;)

Niestety nie. Napisz do supportu: podaj dane cd-keya i maila na którego chcesz zmienić

Nie można. Do zmiany maila potrzebny jest support, a ticket musi zawierć klucz rejestracyjny użyty do stworzenia konta.

Rzekome zabezpieczenie przed złodziejami, IMO zabezpieczenie przed odsprzedaniem konta.

@up

Oj, szybciej byłeś.

Da się zmienić po przez support, ale nie jest to łatwa sprawa. Mi się udało gdyż też sprzedawałem konto. Napisałem do supportu, iż konto mam zarejestrowane na emailu, na który miałem parę włamań. I że postanowiłem usunąć skrzynkę z tegoż powodu, dlatego proszę o zmianę email'a zanim zakończę cały proces usunięcia skrzynki. Poskutkowało :D

P.S - Szkoda, że sprzedałem, bo konto miałem łączone z GW1 i parę bonusów się znalazło. Teraz kupiłem nowy klucz, bo jednak nic nie przebiło GW2 od czasu sprzedaży mojego konta. Radzę przemyśleć tą decyzję :)

Napisałem do supportu, podałem im maila, nazwę konta, seriala, hasło oraz nowy e-mail, i po 3-4 godzinach zmienili mi bez problemu :)

Dziękuję za odpowiedzi. Biorę się za pisanie ticketu. :)

Temat do zamknięcia.

Siems,

jest jakaś możliwość zmiany e-mail'a przypisanego do konta w GW2 poza pisaniem ticketu do supporta? Czy ktoś z was wysyłał kiedyś taki ticket, jak support je rozpatruje?

Chcę pozbyć się swojego konta, a nie mogę gdyż przypisane jest do maila, z którego korzystam na co dzień.