E-Mail x2

Cześć, chciałbym się zapytać kiedy ktoś odpisze mi na majla w związku z moim banem ? Wysłałem go 29 maja, chyba wystarczający czas żeby na niego odpisać, piszę ten temat, ponieważ nie chcę mi się znowu czekać na odp. 2 lata, bez skutku.

Oczywiście ktoś z Was pewnie napisze "dlaczego nie napiszesz priva do jakiegoś admina", wiecie dlaczego ? Ponieważ ten e-mail kontaktowy musi od czegoś być, i powinien ktoś się tym zajmować, dziękuje.

Nie odpisałem, bo mail dotyczył bardzo klarownej i prostej w realizacji prośby, którą spełniłem. Nie dostarczałem potwierdzenia tak jak i w przypadku pozostałych odbanowanych osób, bo to banał, którego można dociec samemu (o ile to kogoś obchodzi), a mi przy okazji wielokrotnych tego typu maili oszczędza dużo czasu.

Rzeczywiście, napisałem ten temat bo kiedy sprawdzałem parę dni po napisaniu majla to konto dalej było zablokowane, dziękuję za rozwiązanie mojego problemu. Temat można zamknąć.

Cześć, chciałbym się zapytać kiedy ktoś odpisze mi na majla w związku z moim banem ? Wysłałem go 29 maja, chyba wystarczający czas żeby na niego odpisać, piszę ten temat, ponieważ nie chcę mi się znowu czekać na odp. 2 lata, bez skutku.

Oczywiście ktoś z Was pewnie napisze "dlaczego nie napiszesz priva do jakiegoś admina", wiecie dlaczego ? Ponieważ ten e-mail kontaktowy musi od czegoś być, i powinien ktoś się tym zajmować, dziękuje.