Witajcie. Otóż mam ochotę zakupić e-papierosa z olejkami 0mg nikotyny ale, że nie jestem pełnoletni co na to rodzice? Mama nie raz przebywa w moim pokoju to coś poszuka nwm np kartki czy długopisu. Więc nie wiem czy miałbym to ukrywać jak tak to gdzie? Co zrobilibyście na moim miejscu? Proszę o szybką pomoc Pozdrawiam.
E-Papieros
Lepiej zacznij uprawiać sport, laski wolą ********** koxów a nie pozerów w rurkach.

Najlepiej nie kupuj i tyle . Jak to zwykłem mawiać - Nauczyłeś się jarać ,naucz kupować
. Zresztą to jest głupota ,e-fajki są dla ludzi którzy uzależnili się a nie chą niszczyć sobie płuc,jeśli wcześniej nie paliłeś,nie zaczynaj
.
A żeby nie było offtopu- Jak już chcesz się w te śmieci bawisz i chcesz szpanować to po prostu chowaj pod łóżkiem czy coś .
GinoVino, nie rozumiem Do******h? Może określiłeś to zbyt wulgarnie. I co miałeś na myśli pisząc " Dojebanych Koxów "? A co do E-Papierosa.. to może powiedz rodzicom.. niech dowiedzą się co zamierzasz.. bo przed rodzicami nie ma co ukrywać.. tak czy siak.. wszystko wyjdzie na jaw. Osoby niepełnoletnie palące papierosy to debile.. że tak napiszę.. ten tekst nie miał na celu obrażeniu. Przepraszam za wulgaryzmy w mojej wypowiedzi!

Łatwo mówić, w jaki sposób mam to powiedzieć? :>
Powiedz, o tym. Po prostu szczerze. Zdania chyba układać umiesz.
@ReAPER278
Moja matka pali, chciała się przerzucić na e-papierosa. Mówiła mi, że to nie to samo, bo normalne są "lepsze" ... Nie wiem, nie paliłem, nie chce. Szkoda zdrowia. Szkoda pieniędzy.
Nie pal i tyle.Jeśli się czegoś boisz to po co masz to robić ? Zresztą po co ci palić ? Masz coś po tym ?
Gdzie takie coś mógłbym ukryć? Jakiś sefik mały jest? Czy pudełko na kluczyk?
Sądze, że jeśli rodzice przebywają w twoim pokoju to największy problem będziesz miał z ładowaniem. Bo przez dzień - raczej średnio, w nocy może być choćby burza ty sobie śpisz a mama np. odłącza wszystkie urządzenia i znajdzie. Albo rano choćby zaśpisz do szkoły i się wyda prędzej czy później więc nie wiem czy warto się męczyć.
Polecam Ci skrytkę, taką jaką ja mam: wsadź do wnętrza swego łóżka (tam gdzie pościel trzymasz) poduszkę, i do poduszki wsadź e-fajke ;]
Tylko poszefkę musi mieć poducha xD
Drugim patentem jest włożenie do piórnika, bo pomyślą że to długopis.
Czasem w pokoju są niedokończone listwy, wsadź do ich wnętrza xd
Też dobry pomysł, a coś takiego np, że zamykane czy coś?
W więzieniach kiedyś się chowało drobne przedmioty w odbytnicy? Może warto spróbować?
Coś na kluczyk? Coś w czym mógłbyś schować fajkeee będzie pewnie zwyczajnie za duże. Najprostsze rozwiązania są najlepsze.
A najlepiej w o ogóle nie kupuj.
Po cholere Ci e-papieros bez nikotyny? Kup sobie olejek waniliowy i se wąchaj co jakiś czas, na to samo wyjdzie... Chyba że aż tak chcesz szpanować w szkole
a ile masz lat, że boisz się co rodzice powiedzą?
Paliłeś wcześniej i chcesz się przerzucić na e-fajke?
16lat. No co takiego rodzice mogą powiedzieć? Nie wiem dlatego pytam.
Ty znasz twoich rodziców, czy my?
Zależy od podejścia. Może się okazać, że jak się zapytasz to ci pozwolą a jak będziesz się ukrywał i się wyda to możesz miec niemały problem, mimo że nie są nastawieni negatywnie np.
1) Prawo nie zakazuje E-papierosow, co nie zmienia faktow ze policja/nauczyciele/etc bedzie sie do tego p*******c
2) Jezeli chcesz kupic e-papierosa pod wzgledem kuracji i jakiegos tam odrzucenia zwyklych papierosow to odrazu Ci mowie ze jest to totalna glupota, bo moga one wywolac u ciebie astme (nie atak, a sama astme) i sa wiekszym syfem niz zwykle fajki z kiosku/sklepu
3) Jezeli chodzi o uzywanie ich np. w szkole to w wiekszosci sa zakazane przez dyrekcje.
4) Twoi rodzice oczywiscie jako rodzice moga Ci go zakazac i tyle w temacie, natomiast jezeli maja hm...jedni powiedza wyjebane inni ze pozwalaja Ci na wszystko to nie beda mieli nic przeciwko.

Może wypowiem się z punktu e-palacza. To co kolega VampirLord powiedział jest niezbyt mądre. Naprawdę nie widzisz na ulicy ludzi z e-fajkami? Nie wiem gdzie mieszkasz ale w moim mieście jest ich coraz więcej. Uważasz że wszyscy są przekupieni? Jak kupisz g**niany sprzęt za 50 zł i myślisz że rzucisz palenie to... Dobry zestaw można złożyć już za ok 140 zł. Wracając do tematu- nie kupuj epapierosa jeżeli nie jesteś palaczem. To najgłupszy pomysł rozumiem że dla młodzieży e-papieros stał się jakimś wyznacznikiem lansu (?) przynajmniej w mojej okolicy, ale musisz pamiętać że wciąż nie ma 100% pewności że w e-papierosie oprócz nikotyny nic nie szkodzi. Co do oszczędności jest to prawda ponieważ paląc zwykłe fajki traciłem ok 300-350 zł/msc. Obecnie (nie licząc kosztów sprzętu) jest to około 30-40 zł miesięcznie (tworzę własne liquidy z bazy i aromatu).
Zamykam. Bez sensowny temat z bez sensownymi odpowiedziami.