Echo of soul Archivement / Ulepszanie

Witam. Jak wyciągnąć itemy za Archivement? Mam już kilka nagród i nie wiem jak je odzyskać.

2. Jak ulepszać itemy? Bronie itp?

1. Za niektore achievementy dostajesz na maila wiadomosc z itemkiem ( nie za wszystkie achievementy dostaniesz ) Nie wiem jak reszte wyciagnac, o ile sie da
2. Ulepszac samych w sobie przedmiotow sie nie da ( jesli chodzi Ci o plusowanie przedmiotu ) wkladasz kamienie ( do 59 lvl zbierasz i laczysz je w coraz lepsze ) na 60 lvl sa juz zupelnie inne i zaczyna sie zbieranie od nowa ( poniewaz itemki 60+ wymagaja juz mocniejszych kamieni ) Kamienie mozesz spokojnie do +5 laczyc, 2 kamyki daja 1 lepszy itd. Powyzej 6 juz masz szanse na spalenie, im wyzej tym wieksza szansa ( sa oczywiscie potki ktore zmniejszaja szanse ze Ci sie spali, kupic je mozesz z item shopa, za "jajka" ktore zbierasz np. za logowanie sie, badz tez od innych graczy mozesz kupic ( AH )

Dodatkowo do broni i bizuterii mozesz wlozyc rune ( taka tabliczka ) Bron to wiadomo + atak do zywiolu ktory wybierzesz a w bizuterie wkladasz pod obrone zywiolu

Czaje, a od jakiego + świeci się broń? I jaki żywioł wybrać dla huntera? + może znasz jakiś dobry build pod pvp?

Od +4

http://2p.com/32757811_1/Guide-to-the-Talent-Builds-of-Echo-of-Soul-All-Classes-by-exist.htm

Z tej stronki korzystam jesli chodzi o buildy.

Widziałem to ale nie pasuje mi ze właśnie tego 3 skile nie ma, a ma on ogromne dmg

Na 40lvl dostajesz chyba w wiadomosci albo za quest mozliwosc zrobienia drugiego drzewka skilli + na 50 bodajze dostajesz itemek do restartu calego drzewka wiec mozesz spokojnie sobie zrobic 2 drzewka skilli, jedno wlasne a inne np wedlug tych podanych na stronie ( sam bralem te ze strony + podmienilem chyba 2 skille bo wydawaly mi sie "lepsze" )

Czyli mogę mieć wszystkie skile aktywne? , podoba mi się to :)

A nie wiem czy mozesz miec wszystkie :) moze nie starczyc Ci pktow do wydania ;) poza tym pamietaj ze po 2 punkty w kolumnie mozesz wydac a na 60 tylko 1 pkt mozesz wydac :) Dodatkowo nie wiem czy Ci sie bedzie oplacalo ladowac tylko w aktywne skille, pasywki tez sa wazne :)

Właśnie chodzi mi o aktywne z huntera i pasywki w barda :D

Tylko to nie jest tak ze pasywki z barda beda dzialac jak bedziesz uzywal aktywnych z huntera, to sa zupelnie nowe skille, na zasadzie albo to albo to. Bardziej chodzi o to ze mozesz zrobic sobie 2 buildy. Jeden na pvp drugi na pve, nie da sie ich laczyc

Aaaaa.. Teraz juz czaje, dzięki :)

Witam. Jak wyciągnąć itemy za Archivement? Mam już kilka nagród i nie wiem jak je odzyskać.

2. Jak ulepszać itemy? Bronie itp?