[Echo of Soul] EliteSquad [Serapha]

Tw6sl9Z.jpg

Witam!

Niedawno powstała gildia EliteSquad w grze Echo of Soul na serwerze Serepha w Europie szuka aktywnych graczy!

Nie liczy sie lv tylko aktywność!

Naszym celem jest stać się jak ma to nazwa klanu Elitą na serwerze, narazie mamy 71 miejsce ze wszystkich gildii na serwerze.

Wymagania:

-Aktywność

-Czas

-Ts3

-Mutacja (Bez mutacji tylko ogarnięci ludzie z kulturą osobistą)

Co oferujemy?

-Codziennie jeździmy na "Vallahale" i średnio jeden klanowicz wynosi w godzine ponad 100golda!!!

-Dobrą zabawe :D

-Miłą atmosfere.

-Planujemy w przyszłości jak będzie więcej członków raidy,party dungeony itp!

-Pomoc w wyborze danej klasy,jak zarobić w krótkim czasie, co potrafi, jaka klasa na pvp, która profesja do pve, buildy,zajęcie alchemik czy jubiler?

I wiele więcej :D

Kontakt:

Mój steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198060300541/

Pw lub wysłanie mail'a w Echo of Soul

- DeathMasterI

- DeathFromSky

- EliteOfDeath

Pozdrawiam i miłej gry.

siemka odezwę się na pw bo ostatnio zassałem gierkę i nie mam z kim grać :) od razu mam małe pytanie jaka klasa bardziej pod pvp?

@up

Zależy od czego.

Do solo pvp według mnie najlepszy Rouge Dualist którego własnie expie do 60lv (narazie 46 ;p)

Guardian z tego co mi wiadomo do battlefieldów dobry czyli grupowego PVP.

Mam Archer Huntress 60lv i wrażenia przeciętne. Expi się go łatwo ale po endgamie pojawiają się problemy np Przy infinite dungeonie co jest podstawą. Na pvp cholernie denerwuja Stunny, zostaniesz zestunnowany to już praktycznie możesz klikać odrodzenie ;P

Warriorami nie grałem to się nie wypowiem, możesz kolege mojego zapytać.

Maga nabilem tylko do 32lv więc się nie wypowiem za bardzo, zdecydowanie ciężej się nim expi niż takim archerem/tankiem/dualista. Co do pvp to coś tam potrafi.

@ref

warn_ico.png
Odświeżać temat można co 72h

~Leman

@ref

warn_ico.png
Odświeżać temat można co 72h

~Leman

@ref

Tw6sl9Z.jpg

Witam!

Niedawno powstała gildia EliteSquad w grze Echo of Soul na serwerze Serepha w Europie szuka aktywnych graczy!

Nie liczy sie lv tylko aktywność!

Naszym celem jest stać się jak ma to nazwa klanu Elitą na serwerze, narazie mamy 71 miejsce ze wszystkich gildii na serwerze.

Wymagania:

-Aktywność

-Czas

-Ts3

-Mutacja (Bez mutacji tylko ogarnięci ludzie z kulturą osobistą)

Co oferujemy?

-Codziennie jeździmy na "Vallahale" i średnio jeden klanowicz wynosi w godzine ponad 100golda!!!

-Dobrą zabawe :D

-Miłą atmosfere.

-Planujemy w przyszłości jak będzie więcej członków raidy,party dungeony itp!

-Pomoc w wyborze danej klasy,jak zarobić w krótkim czasie, co potrafi, jaka klasa na pvp, która profesja do pve, buildy,zajęcie alchemik czy jubiler?

I wiele więcej :D

Kontakt:

Mój steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198060300541/

Pw lub wysłanie mail'a w Echo of Soul

- DeathMasterI

- DeathFromSky

- EliteOfDeath

Pozdrawiam i miłej gry.