Witam
Ponieważ w Maju mamy dostać w 100% Angielską wersję EOS , postanowiłem przeszkuać internety w poszukiwaniu już istniejących wersji tej gry.
Jest wersja KR oraz TW,
Co mnie zaskoczyło znalazłem takie opisy :
Hello mmositers today we will check the Thailand Version of Echo of Soul.The game has an English registration, English character screen, English auction house, English webpage...It's like the game is 80% English, 20% Thai
Czyli wychodzi że wersja TH jest praktycznie cała po Angielsku , po wejściu na ich stronę: http://eos.gg.in.th/
od razu rzuca się w oczy iż bardzo duża liczba informacji, eventów jest w języku Angielskim.
Konto Stworzone , pobieram już i będziemy testować przed premiera u nas aby zdobyć już jakieś info o tej grze
Jest jeden mały problem, jest Blok IP w sumie to nie problem WTFAST i za ojczyznę , ale klient pobiera się w zawrotnym tempie 30-80KB/s =.= , torrent który znalazłem na mmosite jest DED
Pingowałem stronę przez WTFAST i pingi w granicach 150-180 / bez WTFAST 280-340
Ktoś chętny potestować?, oczywiście jak na Deskę przystało jeśli się będzie dało postaram się zrobić zangielszczenie do tej gry w wolnym czasie