Echo of Soul [Requiem] CiemnaStrefa

Gildia CiemnaStrefa!! Rekrutuje aktywnych graczy PvP/PvE. Gramy na serwerze Requiem.

Jesteśmy gildią otwartą na graczy, doświadczoną w grze,pomocną dla nowych, oferującą znakomite PvP/PvE, Rajdy, Vallhala, team areny itp. Nie ważne jaką klasą postaci grasz chcesz grać w dobrym towarzystwie dołącz do nas.

Jeżeli chcesz do nas dołączyć pisz w grze do : Laku, NotForYou, Vantorken lub na PW na forum do mnie.

Ooo kurcze Ciemna Strefa, a myślałem, że ta dzicz rozpadnie się po tym jak wsadzili tego Palanta Bonusa jak mu tam do paki. Mocno zaskoczony. Za ten post warto dostać warna.

Ta nazwa nie przyciągnie do was sensownych graczy :)

warn_ico.png
Offtop
~Leman

@up

Jaki bonus, jaka paka. o Co chodzi? Jaka ciemna strefa? Z jakiej ciemnej strefy ty jestes człowieku?

Czyżbyś nie wiedział jak nazywa się twoja gildia? Taka Ciemna strefa ot co.

Gildia CiemnaStrefa!! Rekrutuje aktywnych graczy PvP/PvE. Gramy na serwerze Requiem.

Jesteśmy gildią otwartą na graczy, doświadczoną w grze,pomocną dla nowych, oferującą znakomite PvP/PvE, Rajdy, Vallhala, team areny itp. Nie ważne jaką klasą postaci grasz chcesz grać w dobrym towarzystwie dołącz do nas.

Jeżeli chcesz do nas dołączyć pisz w grze do : Laku, NotForYou, Vantorken lub na PW na forum do mnie.