Eden Eternal - gildia Awesome

To się zgłoś do niego w grze, a nie łaskę mu robisz, że napiszesz tutaj nick.

A ty poco sie wymądrzasz?? co cie to obchodzi co kto gdzie napisze...

A ty poco sie wymądrzasz?? co cie to obchodzi co kto gdzie napisze...

Daj spokój. Wiadome jest, bo nawet z Atheistem rozmawiałem - on Wam robi przysługę, że zaprasza Was do swojej gildii, to zamiast tutaj wpisywać się, po prostu napiszcie do niego w grze. Wy szybciej będziecie w grze, a on nie będzie musiał się tutaj wysilać.

Jeśli sa miejsca to tez z checia dolacze ;)

Abrozyae.

Jeśli sa miejsca to tez z checia dolacze, z tym ze dopiero sciagam gre.. ;)

Abrozyae.

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Slotów nie mamy, ale codziennie robimy "czystkę".

Dodatkowo w poniedziałek powinniśmy mieć kolejny lvl i nowe miejsca.

Tak jak napisał Artcik, nie piszcie tutaj, bo zaglądam na forum raz dziennie.

W grze mam całą listę osób, które chcą dołączyć i cały czas piszą nowe. Jak się miejsce zwalnia, biorę kogoś z listy.

Nie musimy szukać ludzi, jak tylko jakieś się zwolni jest od razu zajmowane, dlatego jest mała szansa, że jedynie pisząc na forum dostaniecie inv.

Nick: Snakerpl

klasa:magican

lv:18 xD

Też bym zagrał z wami....

W tej chwili mamy około 20 slotów. Szybko mogą się skończyć, dlatego piszcie do mnie w grze, nie na forum.

Mi juz sie odwidziala ta gra ;] dobilem lvl 15 cleryka i jakos niechcialo mi sie dalej grac :) ale gierka dobra niepowiem ze zla

spodobała mi się gra, ale mam pytanie xd czy trzeba ją ściągnąć z tej strony ? : http://edeneternal.aeriagames.com/download

bo jak klikam download to mi wyskakuje że jest to installer US

Czy wasza gildia nadal istneieje??piszę codziennie do Ciebie w grze ale jestes offline

Witam.

W CB byłem liderem polskiej gildii Awesome, która ostatecznie miała lvl 3, 100 członków i własne miasto.

Na innym forum (nie wiem mogę tu podać jakim) już o tym dyskutujemy. Postanowiłem napisać także tutaj, bo nie każdy tam zagląda.

Szukamy przede wszystkim naszych najaktywniejszych graczy z Closed Bety, aby ponownie pomogli zbudować gildię.

Nowi gracze również są mile widziani, ale z osobami, które będą grały "same sobie" i nie przykładały się do rozwoju klanu, będziemy musieli się rozstać. Liczba miejsc jest ograniczona, więc liczy się podnoszenie poziomu gildii o zdobywanie nowych slotów.

Nie będę się tu wdawał w szczegóły, bo już na tamtym forum się rozpisałem.

To tylko takie info, byliśmy w CB, będziemy i w OB :)