Eden Eternal - gildia Awesome

Witam.

W CB byłem liderem polskiej gildii Awesome, która ostatecznie miała lvl 3, 100 członków i własne miasto.

Na innym forum (nie wiem mogę tu podać jakim) już o tym dyskutujemy. Postanowiłem napisać także tutaj, bo nie każdy tam zagląda.

Szukamy przede wszystkim naszych najaktywniejszych graczy z Closed Bety, aby ponownie pomogli zbudować gildię.

Nowi gracze również są mile widziani, ale z osobami, które będą grały "same sobie" i nie przykładały się do rozwoju klanu, będziemy musieli się rozstać. Liczba miejsc jest ograniczona, więc liczy się podnoszenie poziomu gildii o zdobywanie nowych slotów.

Nie będę się tu wdawał w szczegóły, bo już na tamtym forum się rozpisałem.

To tylko takie info, byliśmy w CB, będziemy i w OB :)

Ja jestem chętny.Nie byłem najaktywniejszy, ale byłem w Awesome.Nick: MaqesPL i grałem przeważnie thiefem.

CB mnie znudziło, bo dobiłem ten 33 i następny dungeon... Potem bym wszystko stracił przez wipe, więc nie marnowałem czasu.

To jest zrozumiałe, CB = wipe. Mimo to chcieliśmy sprawdzić jak wygląda guild town i zarządzanie nim.

W OB trzeba się sprężyć z fame, aby mieć miejsce dla kolejnych graczy, bo z pewnością będzie ich więcej niż w CB.

Jak już wiadomo OB rusza o 4 rano.

Jeszcze raz zapraszam do naszej gildii. Mamy graczy z CB, przetestowaliśmy działanie miasta, crafting, reputacje frakcji, dungeony itd. Ogólnie większość dostępnych w grze rzeczy jest nam znana i nie ma błądzenia w ciemnościach. Zawsze znajdzie się ktoś będący w stanie udzielić odpowiedzi na dręczące Was pytania ;)

Wszytko git, tylko na jakim serwie?

Na początku byłem sceptyczny co do tej gry, ale zacznę grać od rana. Nie chce mi się zbytnio czekać do 4 nad ranem, ale jak się wyśpię to od razu załączam gierkę. Nick będę miał raczej Artcik, powiedzcie jeszcze na jakim serwerze będzie grać i do kogo się zgłaszać. ;)

Na mnie możesz liczyć. :)

Gramy na s1? Aqua?

Dawid

O ile nazwy będą takie same to tak, na Aquamarine.

Z chęcią dołączę. Mój nick: TsukuyomiPL.

Gildia Awesome, server Aquamarine.

Obecnie przyjmuję na kanale 8.

Nick: Atheist

Chwilowo nie mamy miejsc, ale to nie powinno potrwać długo. Chętnych prosimy o cierpliwość :)

Mamy wolne miejsca!

Obecnie jestem na ch 9

3 lvl gildii, guild town

chwilowo mamy wolne miejsca

Również chętnie dołączę, mój nick to Rezo zwykle gram na ch5.

Pytałem się dzisiaj jednego z wyższych rangą ig czy mogę dołączyć, miał odpisać ale chyba zapomniał..

Witam z chęcia zagram u was, jeśli jest wolne miejsce, proszę o odpowiedz na gg :)

Nick Devanso

magician/cleric :)

Mamy kilka miejsc.

Jeżeli ich zabraknie, a mimo to będziecie chcieli dołączyć, wpiszę Was na listę i zaproszę jak tylko będzie to możliwe.

Jeśli jest możliwość to mój nick: Kllarim

Ja Także jestem chętny do wspólnej gry jakiś Ts na razie gra w trakcie ściągania nick :Ghareel na 100%

To się zgłoś do niego w grze, a nie łaskę mu robisz, że napiszesz tutaj nick.