Eden Eternal - Gildia Biedronka REKRUTUJE!

Witam wszystkich graczy Eden Eternal i zapraszam do gildii Bierdronka która działa na serwerze Diamond gildia powstała wczoraj dlaczego nazwa Biedronka???? Ponieważ jesteśmy ludżmi z poczuciem humoru i chcieliśmy stworzyć coś całkiem innego niż inne gildie.. Nasza gildia liczy na dzień dzisiejszy 6 osób oczywiście podstawa u nas jest TS3 więc jeśli tylko szukasz ludzi z którymi chcesz się dobrze bawić to ta gildia jest dla ciebie proszę pisać podania pod tematem

Wzór Podania

- Nick

- Rasa

- Klasa

- lvl

- Mikro on/off

zmiencie nazwe gildii to moze dolącze kojarzy mi sie to z bachorami

zmiencie nazwe gildii to moze dolącze kojarzy mi sie to z bachorami

powiem ci tak nie jesteśmy bachorami wbij na tsa który zaraz moge i wysłać na priv i sie przekonasz

Alo kolega wyżej napisał że kojarzy mu się z bachorami a nie że jesteście nimi. Co do nazwy gildii to prawda jest trochę dziwna ale jak to się mówi są gusta i guściki.Mój znajomy gra w EE jak coś dam mu wasze namiary może do was dołączy.

- Nick Maxmuso

- Rasa krolik:D

- Klasa warrior

- lvl 9 jak narazie

- Mikro on/off on

Cycków niestety nie ma. :(

Gra jest ciekawa i byłoby miło gdyby ktoś chciał z nami pograć, po to też powstała gildia. Zapraszamy na TSa 31.6.70.185:5000, albo pisać w grze do Kazuth, Xarro, TriviumDWTS czy Hadirion.

O nazwie gildii nie ma co dyskutować, bo nie sądzę by była to istotna sprawa. Jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do któregoś z nas - tak samo - zapraszamy na TSa. ;)

- Nick KowiBowi

- Rasa Human

- Klasa Mag

- lvl 20

- Mikro on/off On

- Nick ProHealerZPolski

- Rasa Human

- Klasa Healer

- lvl XX

- Mikro on/off On

Jestem starym wyjadaczem z konkurencyjnego serwera. :) Zaczynam grać teraz na waszym więc dołączam do ekipy.

A ja mam takie pytanko odnośnie end-game'u w EE. Co właściwie się robi jak osiągnie się maksymalny level? Są jakieś raidy, PVP, arenki? Czy pozostaje tylko farmienie tych samych instancji?

- Nick SzymeX

- Rasa żaba

- Klasa Thief

- lvl 11

- Mikro on/off raczej on :P

- Nick wlk

- Rasa anuran(czyli żabcia)

- Kasa Warrior

- lvl atm 16 ale do końca dnia 25 powininen być

- Mikro hmmm mam bardzo trudne warunki do rozmowy, nawet przez telefon, ale gdy nadarzy się okazja do pogadania postaram się wejść od razu

A ja mam takie pytanko odnośnie end-game'u w EE. Co właściwie się robi jak osiągnie się maksymalny level? Są jakieś raidy, PVP, arenki? Czy pozostaje tylko farmienie tych samych instancji?

Są areny, battlegroundy, dungeony, raidy, czego dusza zapragnie.

To produkcja cukierkowa i nie ma tam podteskstow seksualnych jak "cycki".

a co do tematu :

- Qeshua

- Niedzwiedz ( panda )

- Warrior ( 1h and shield )

- lv 15

- Mikro ON

No to jeśli jest co robić, to też się piszę :) Za jakieś 0,5h będę już w grze.

- Venio

- Żabki

- jakiś DPS (Thief być może :))

- 0

- Mikro ON

jak coś jestem w grze jak tylko bedziecie dajcie znać i dodaje do gildii

Jestem aktualnie na grze i nie zejdę do co najmniej 1 rano ;3

- KIisaru

- Human

- Thief

- 20

- Mikro ON

ok powiedz które ch albo najlepiej chodz na ch2 zaproszę do gildii i oczywiście zapraszam na tsa

Ojej, przepraszam, pomyliłam tytuły gier. Myślałam, że chodzi o tego "cyckowego" crapa na koreańskich serwerach. Wybaczcie :).

- Nick: Thormund

- Rasa: Karzełek (Halfkin)

- Klasa: Hunter

- lvl: 22

- Mikro on/off: off, nie mam warunków na pogaduchy niestety

Anfa jestem na ch2