[Eden Eternal] Polska gildia rekrutuje! ^ ^

Jak powyżej ;D Rekrutuję do polskiej gildii [EkipaRemontowa] na serwie SAPPHIRE ^ ^

Chętnych proszę o info pod tym postem lub na gg ^ ^

Jeśli jesteś aktywny w grze, znajdziesz mnie pod nickiem Ace91

Na wszelkie pytania również odpowiem ^ ^

Ooo kogo ja widzę Ace czyżby reaktywacja? :D

Hehe Ekipa Reaktywacja xD prawie pół roku w grze mnie nie było i trochę gildię się zaniedbało hehe (niestety przymusowa przerwa...) teraz z kilkoma niedobitkami i kilkoma nowymi graczami podtrzymujemy 2-letnia gildię xD

wątpie że ktoś się zgłosi, strasznie mało ludzi gra w EE, chodzi mi o narowodość polską. ja chętnie bym zagrał aczkolwiek zapomniałem już wielu rzeczy i samemu troche mi się nie chce ;s

E tam 2 osoby się zgłosiły ^ ^ btw nie zaszkodzi zapytać ^ ^

no niby tak, ja chętnie moge zacząć grać aczkolwiek preferuje TS3 bądź inny komunikator głosowy ;)

TSa zawsze można założyć ale trzeba się zawsze pytać ilu było by chętnych, bo ja z reguły nie używam ;p

okej, to napisz w grze do mnie. nick Trufelek

A nie lepiej zbierać ekipę na Aura Kingdom ? Było nie było to coś w rodzaju następcy EE :)

Co jak co, ale wolę pozostać w Edenie ^ ^ btw za miesiąc wyjeżdżam więc i tak nie miałabym czasu na dwie gry ;)

Jestem chętny i już pobieram :3

Podbijam xD Temat nadal aktywny ^ ^

O.o Już myślałem że zostawiłaś EE,szczerze sam to zrobiłem bo było po 5 osób online.Jest tam trochę lepiej czy nie ma jeszcze o czym mówić? ^^

Ja i zostawienie Edenka? Trudno uwierzyć xD ostatnio było 9 osób btw 5 to nie jest źle ^ ^

Jak powyżej ;D Rekrutuję do polskiej gildii [EkipaRemontowa] na serwie SAPPHIRE ^ ^

Chętnych proszę o info pod tym postem lub na gg ^ ^

Jeśli jesteś aktywny w grze, znajdziesz mnie pod nickiem Ace91

Na wszelkie pytania również odpowiem ^ ^