guru a co ty na to żeby wpaść na ts'a do mnie i moich kumpli w apb? pogadamy, pośmiejemy
Eden Eternal - Polska Gildia
@up
A też macie zamiar grać, czy czysto rekreacyjna rozmowa?
No my już od dawna gramy ale to zależy od ciebie jeżeli chcesz możesz się przyłączyć a jeżeli nie to po prostu porozmawiać,wybieraj
PS nie mogę do ciebie napisać PW masz zablokowane
podałbym adres ts'a i hasło
Się piszę, tylko niestety ale jestem wybredny co do mmorpg i mogę szybko odpłynąć. Lae zawsze jeden więcej
Pewnie ful skrzynka. Try teraz.
Już a i tak nawiasem to przepraszam za off top panowie
co do tematu i gildii Pieroszki:
na jakim serwerze zamierzacie grać? Osobiście zapraszam na Emerald nigdy tam nie spotkałem lagów a i do dungeonow każdy był chętny
ja tez sie pisze do gildii wlasnie pobieram gre mozemy razem pograc
btw. tez bym mogl na tsa wbic i pogadac ;p jezeli oczywisice chcecie ale mysle ze wy starsi jestescie ;p ja 15 lat mam ;p
Wszyscy sa mile widziani. Zapraszam na nasze forum, rejestrowac sie i logowac. TS3 i inne potrzebne informacje znajdziecie wlasnie na www.pieroszki.pun.pl
A jakieś VT/TS3/MUMBLE macie? Mógłbym dostać? Piszę się na grę, ale nieoficjalnie, więc wpadłbym "tylko" pogadać.
guru wysłałem już wiadomość z namiarami na ts'a
Haa, piszę się.
Zakochałam się w tej grze, jak grałam w CBT.
Nick chyba KawaiiNeko.
Haa, piszę się. Zakochałam się w tej grze, jak grałam w CBT.Nick chyba KawaiiNeko.
W takim razie zapraszamy na nasze forum ;]
Nick Viriusadles, oczywiscie sie dolaczam. W CBT nabilem 40 lvl i 34 lvl Hunter/26lvl warrior, 20 lvl Engineer i 25 lvl Cleric. Co nieco juz wime . I znalazlem dwa bugi. Ciekawe co dostane xD
@Edit. Tyle ze ja zaczne dopiero po szkole. Bo w nocy raczej nie wyrobie :/
Podanie złożone czekam na akceptacje słyszymy się o 4:00 czekam !!!!
Może coś w końcu odciągnie mnie od flyffa :]
Mnie też dopiszcie. Nick: Akhab. Grałem już w CBT, więc jakieś obeznanie już w grze mam.(Podanie już złożone)
no i mnie dopiszcie bardzo proszę nick:Eustachy grałem na cbt
Macie zamiar korzystać z TS? I nie napisaliście na jakim serwerze gramy...
Za z chęcią do was dołączę, ponieważ będę grał w to 1 raz. I szukam ludzi z którymi będzie można pograć.
Ja sie tez pisze do gildii:P
Nick Jadzia92
A wlasnie jaki serwer?? Oto jest pytanie
Nick Acee
DPS Hunter> Ranger