Mam kilka pytań odnośnie gry .
-Gra ktoś w nią na serwerze Diamond ?
-Zna ktoś jakąś polską gildię ?
-Jak wygląda end-game w tej grze ? najbardziej mi chodzi o pvp wszystkiego rodzaju .
-Jak wygląda end-game w tej grze ? najbardziej mi chodzi o pvp wszystkiego rodzaju .
vanziom w tej chwili jesteś śmieszny. Kilka tematów dalej polecasz komuś tę grę, a tu nagle pytania bo nic o niej nie wiesz? Nie uważasz że to chamówa? ;>
Pytanie powinno brzmieć "czy ta gra żyje? " ostatnio sie logowałem to ludzi nie było a zwłaszcza Polaków
Mam kilka pytań odnośnie gry .-Gra ktoś w nią na serwerze Diamond ?-Zna ktoś jakąś polską gildię ?-Jak wygląda end-game w tej grze ? najbardziej mi chodzi o pvp wszystkiego rodzaju .
1. na Diamond nie
2.Ja znam : Husaria , EkipaRemontowa , AnalReapers (serio xD)
3.Robisz areny by zdobywać tokeny na eq pvp , i różnorakie outfit
Pytanie powinno brzmieć "czy ta gra żyje? " ostatnio sie logowałem to ludzi nie było a zwłaszcza Polaków
Widzę że kolejny dzieciak który wbił 10 lvl xD , gra ma się świetnie i ma w cholerę ludzi
QQi jesteś naprawdę śmieszny . Napisałem że w grze spotkałem dużo dziewczyn ale jak na razie 1 polaka oraz nie wiem dalej jak wygląda gameplay bo gram dopiero z tydzień i mam 35 lvl .
W takim razie jak wygląda sytuacja na 2 serwerze ?
Osz kur , wybacz mi XD ! jednak na Diamond , myślałem że to ten 2 (nie gram od 4 dni i zapomniałem)
To tak ja jestem w Ekipie Remontowej jest chyba 60 memberów z czego mniej więcej 40+ online ponieważ po 7 dniowej nie obecności wywalamy , Hmmm przyjmujemy od 55lvl (nie robimy wyjątków)
Serwery są pełne przecież ^^ więc Ocb ? (o co biega) ?
A do Husarii musisz tylko napisać coś po polsku Levelem się nie będę chwalił bo nie ma czym.
Wbije ten 55 i odezwę się do Kiss`a jak możesz to dodaj mnie do znajomych w grze nick vanziom
Nie chodziło o ilość osób bo cały czas widzę ludzi .