Edycja html/css

Witam serdecznie,

Wpadłem na pomysł, aby wprowadzić w życie forum edycję profilu html/css. Dlaczego? otóż każdy chyba chciałby w pewien sposób zająć się własnym profilem, by wyglądał ładniej niż jest w aktualnym stanie. Propozycja nie jest trudna do wykonania, a wydaje mi się, że przysporzy wielu użytkownikom wiele radości.

Pozdrawiam,

Carran`.

Odpowiem i jednocześnie wbije temacik na portal, co :)?

Bycie na siłe miłym i pomocnym też nie jest dobre, jeżeli wiesz co mam na myśli. Pomysł niby dobry, ale po co? To tylko forum. Nie jest to wystawa. Wchodzisz - piszesz posta/czytasz posty - wychodzisz.

Cały czas ta sama czcionka!

Bez sensu. To jest forum o MMO, a nie blogi. Pomaganie na siłę też nie jest zbyt fajne.

Pozdrawiam Smola'

Do dwóch panów wyżej: oczywiście tylko walenie bezmyślnymi komentarzami też nie jest fajne a na tym forum sporo hołoty która pisze nie na temat i się wydurnia w dodatku wmawiając innym że on przecież nic takiego nie zrobił.

Jeśli chodzi o temat nie za bardzo rozumiem jak to ma wyglądać i w jakim stopniu to by wymagało pracy ale to już nie nas chyba pytać tylko moderatorów/administratorów.

Jak ktoś chce się bawić w robienie profilu, bajefuff to zostaje mu "poszkole".

Kamikadze ma racje. Po co nam to? Żeby po wejściu na profil dostać epilepsji? Tutaj dyskutujesz, pomagasz innym, a nie robisz sobie słitaśny profil.

A moim zdaniem to ta zmiana wyszła by tylko na dobre. Chyba lubicie jak w mmo jest bardzo rozbudowana możliwość kostumizacji postaci ? W naszym przypadku zamiast avatara, mielibyśmy swój profil ;3

@down. No nie oszukujmy się... Lekka zmiana oprawy graficznej tego forum (może) się przydać. ;)

A to jest forum MMO czy facebook?Bo już sam nie wiem;/

Ale powiedzcie tak szczerze, czy wchodzicie na forum po to by oglądać czyjeś profile, czy przeglądnąć interesujący Was temat? Dla mnie jest to niepotrzebne, bo i tak bym z tego nie skorzystał i wydaje mi się, że większość userów tak samo. To jest forum i odwiedzasz je by się czegoś dowiedzieć lub napisać, a jak przeglądasz kogoś profil to chyba jedynie po to, aby wysłać PW, sprawdzić info czy coś.

Sęk w tym, że to zawsze jakaś nowość, a taką nowość robi się w 2-5 min. Nie wiem z czym macie problem, naprawdę... Administratorzy dodadzą to i albo sobie tego użyjesz, albo nie. Co za problem?

Dla tych, którzy nie wiedzą jak to wygląda:

9af1fd1705fec.jpg

@up

Fajnie wygląda, ale na forum/portal potrzebuje jeszcze wiele innych zmian, a ostatnio nic się nie rusza.

Robić takie coś dla 1% korzystających? Poza tym wbijesz raz, drugi i już masz dość...

Poza tym na profil wchodzi się w razie konieczności..

Lecz ja tu jestem szarym użytkownikiem.

Ja jak i większa część użytkowników z tego nie skorzysta. Jak chcesz to coś próbuj tylko zadaj sobie pytanie:

Po co?

Ja wchodze na profile osób, do których pisze PW, żeby wiedzieć kiedy ostatatnio byli na forum. Wyskoczyłoby mi świecące tło, jakieś błyski trzaski jebudu - nie dziękuje.

Ja jak i większa część użytkowników z tego nie skorzysta.

Skąd wiesz? Niech się wypowiedzą inni.

Aczkolwiek mi to nie potrzebne i nawet jakby było to bym tego nie używał.

A i jeszcze jedno nie wiem czemu na Niego (Caffreya) tak naskoczyliście. Miał pomysł to zapodał, a tutaj taka nieprzyjemna odpowiedź

Bycie na siłe miłym i pomocnym też nie jest dobre, jeżeli wiesz co mam na myśli.

No bez przesady. ;)

Czy nie wystarczy informacja o tym, ile kto ma lat, skąd pochodzi i jakiej jest płci?! Można sobie nawet wpisać status dzisiejszy jak na Fejsbuku, chociaż jest to naprawdę nie potrzebne, nigdy tam nic nie dodałem. Zmian się nie boję, ale robienie swojego słitaśnego blogu na portalu MMO to juz przesada.

Tutaj się pisze i dyskutuje. Jak chce się czegoś o kimś dowiedzieć to wchodzę w jego profil. Jak będzie miał nasrane obrazkami, gifami i czymś tam jeszcze ciężko będzie cokolwiek przeczytać. Zresztą wątpię, że Chmarus pójdzie na takie coś. To po prostu nie ma sensu.

Ale zakładać serwery, radia, kola rybackie, pomaranczowe linie, sex telefony na "forum o mmorpg" to nie ma problemu?

Ale zakładać serwery, radia, kola rybackie, pomaranczowe linie, sex telefony na "forum o mmorpg" to nie ma problemu?

Serwery były zakładane bo to w końcu forum o MMO. Nie wiem jak ma się dalej serwer CS, ale to zrozumiałe, że chciano zintegrować ludzi. A o pomarańczowych liniach, sex telefonach itd nic nie słyszałem.

Witam serdecznie,

Wpadłem na pomysł, aby wprowadzić w życie forum edycję profilu html/css. Dlaczego? otóż każdy chyba chciałby w pewien sposób zająć się własnym profilem, by wyglądał ładniej niż jest w aktualnym stanie. Propozycja nie jest trudna do wykonania, a wydaje mi się, że przysporzy wielu użytkownikom wiele radości.

Pozdrawiam,

Carran`.