EE mała grupka na pt od 0

Witam szukam paru osób żeby zrobić pt i odkrywać swiat gry Eden Eternal jak tylko będzie na tyle osób postaram się załatwić tsa i wszystko sie ustali o której zaczynamy gre

SERWER DIAMOND

okej, a w jaką gre? :D

Witam szukam paru osób żeby zrobić pt i odkrywać swiat gry jak tylko będzie na tyle osób postaram się załatwić tsa i wszystko sie ustali o której zaczynamy gre

Sorry ale jaka gra ?

Eden Eternal myślalem ze po skrócie bedzie wiadomo ;]

mogę zagrać, tylko nie chcę pograć 2 dni i koniec.

nie no ja szukam ekipy na dłużej ok czyli jest nas 2 czekam dalej i zalatwiam tsa i można juz dziś wieczorkiem może wcześniej zaczynać

Ok to wszystkich chętne osoby do gry niech podpisza sie pod tym tematem a grę zaczniemy o 17 sklei sie pt tyle ile nas bedzie tsa zalatwie i bijemy lvl a z czasem może coś wiekszego

Dobra przepraszam nie bylo mnie zaraz zalatwiam ts i gramy to kto chętny niech psze pod tematem i zrobie z kimś pt ;p

warn_ico.png
Warn za Triple Post. - crracked

Od kiedy zaczynacie? Jeśli od jutra to ja moge zagrać z wami.

myślalem że od dziś ale coś malo osób sie zglasza to poczekam jeszcze troche i jakieś spotkanko na ts i najwyzej od jutra zaczniemy

Mogę pograć z wami, o ile nie bede miał dc, ale mam juz postać 10 level chyba :)

SERWER : DIAMOND

Nick : Igicho

lub napiszcie tu ts'a to zgadamy sie tam :)

mam 30lvl postaci i profesji ( warrior ).

dolacze jak mnie dogonicie.

Chętnie zagram z wami, lecz mam 51/51lv i nie zamierzam zaczynać od nowa.

Dobra od jutra zaczynamy ja ide na dwór będę okolo 22-23 to juz nie będzie sensu wieć od jutra zaczniemy na spokojnie grać najprawdopodobniej na Diamond ;]

tak jakby 51/51 to bylo cos wielkiego ;o wczoraj z ciekawosci wszedlem, na pare godzin i wbilem 45/40 i zarobilem 2.5k golda -.^

tak jakby 51/51 to bylo cos wielkiego ;o wczoraj z ciekawosci wszedlem, na pare godzin i wbilem 45/40 i zarobilem 2.5k golda -.^

Radze się zatrzymać na 50 lvl i wbić każdą klasę do 50 lvl wtedy łatwiej inne klasy będziesz miał do grania i więcej zabawy niż granie na jednej klasie

Ludzie, ludzie. W EE gram dwa lata z hakiem, na Sapphire mam swoją główną postać. Lecz gildia tam schodzi na psy, więc chce spróbować swoich na drugim serwerze.

Wiadomo, że multiklasowość popłaca, a zarobienie 2k golda to żaden wyczyn. ;>

Może zrobimy tak , kto ma powyżej 40 ? możemy zrobić gildie na Diamond , ja mam MA 42lvl i z jakimś 40+ mogę założyć gildie a reszta ci początkowi wbiją do gildii i będą bili lvl robiąc questy główne i gildijne na bicie poziomu profesji i przy okazji lvlu gildii , na 3 lvlu zaczniemy się reklamować na world

Kto za?

a czy ja napisalem ze to jakis wyczyn? po prostu dla mnie tekst "oh mam 51 lvl nie bede zaczynal od nowa" troche nie ma sensu

@up

A jeśli mam na tym "oh 51 lvl" całe eq prime kostiumków to mam to rzucić w cholerę i grać od zera? Lol...

@PanKremator

Jestem za, jak najbardziej. ^^