Egzaminy teoretyczne

Witam !

Mam pytanko czy może wie ktoś kiedy będą wyniki i gdzie mniej więcej można będzie je ogarnąć ? Bo pisałem tydzień temu jakoś egzamin teoretyczny zawodowy (mechanik samochodowy) i nikt nic nie powiedział kiedy będą wyniki, a na internecie nie mogę wyszukać żadnych rozwiązań tych egzaminów by sobie chociaż przeczytać i w miarę ogarnąć czy zdałem czy nie.

W szkole twierdzili, że nie dopuszczą do egzaminu praktycznego bez zdania egzaminu teoretycznego... Tylko, że ja jestem zapisany na egzamin praktyczny na pierwszy ogień ( ide jako pierwszy ) , teraz w poniedziałek i nie wiem już o co biega :D

Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na pytanie lub podrzucić jakieś rozwiązania?

Muszą cię dopuścić do egzaminu praktycznego. Przeciez punkty z teori i praktyki sie sumują.

jak to sie sumują ? przecież by zdać teorie musze zdobyć z pierwszej części 50 % minimum, a z drugiej 30%, a by zdac praktykę to musze zdobyc 75% ;p to jak to sie sumowac moze?

Mi nic nie mowili o otrzymaniu 50% z teori, mowili ze mam ŁĄCZNIE otrzymac 75 czy tam 85 %. Jak jest w praktyce, nie wiem bo szkoła poleciala w ch**a i w marcu powiedzialem dowidzenia.

jak to sie sumują ? przecież by zdać teorie musze zdobyć z pierwszej części 50 % minimum, a z drugiej 30%, a by zdac praktykę to musze zdobyc 75% ;p to jak to sie sumowac moze?

That's right.

Wyniki będą około 31 sierpnia. Przynajmniej mi tak mówili.

czyli jak wyniki będą w sierpniu to jakim cudem gadali w szkole, że jak ktoś nie zda teorii to nie podejdzie do praktyki 0,0 no to z pierwszej łapanki chyba są :D.

A jak już to wiadomo w miare to zna ktoś stronkę z rozwiązaniami tych egzaminów? bo coś słyszałem, że w ten sam dzień już były na internecie :P, tylko, że ja coś właśnie ich nie widze :D

Idź na egzamin praktyczny w poniedziałek i się przekonasz jakby miało być coś nie tak to już pewnie dawno byś wiedział...

Gorzej jak pójdę i wyjdę :D, ale co tam ;) tak czy się robić coś trzeba.

A ja dalej czekam na stronke z rozwiązaniami ;) i sam nie przestaje szukać

czyli jak wyniki będą w sierpniu to jakim cudem gadali w szkole, że jak ktoś nie zda teorii to nie podejdzie do praktyki 0,0 no to z pierwszej łapanki chyba są .A jak już to wiadomo w miare to zna ktoś stronkę z rozwiązaniami tych egzaminów? bo coś słyszałem, że w ten sam dzień już były na internecie , tylko, że ja coś właśnie ich nie widze

Skoro tak jest, to mam kolejny powód do twierdzenia ze moja szkoła była do d**y, a dlaczego ci tak mówili? to był prosty zabieg nauczyciela, aby uczniowie sie uczyli na to a nie poszli na "żywioł".

Na cke jest sam klucz odpowiedzi. Jeżeli poczekałeś do końca egzaminu to dostałeś arkusz http://www.cke.edu.pl/pl/egzamin-zawodowy-klucze.html znajdz mechanika

Witam !

Mam pytanko czy może wie ktoś kiedy będą wyniki i gdzie mniej więcej można będzie je ogarnąć ? Bo pisałem tydzień temu jakoś egzamin teoretyczny zawodowy (mechanik samochodowy) i nikt nic nie powiedział kiedy będą wyniki, a na internecie nie mogę wyszukać żadnych rozwiązań tych egzaminów by sobie chociaż przeczytać i w miarę ogarnąć czy zdałem czy nie.

W szkole twierdzili, że nie dopuszczą do egzaminu praktycznego bez zdania egzaminu teoretycznego... Tylko, że ja jestem zapisany na egzamin praktyczny na pierwszy ogień ( ide jako pierwszy ) , teraz w poniedziałek i nie wiem już o co biega :D

Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na pytanie lub podrzucić jakieś rozwiązania?