Szukam ekipy od gry 7 Days to die, teraz właśnie ściagam (pirat) wymagany skype/ts3 i hamachi/tunngle. Kontakt PW
[Ekipa]7 Days to die
Pierwszy raz słyszę o tym tytule.
Można coś więcej?
Właśnie zasysam Zobaczymy jak w to sie gra
zajmuje niecałe 400mb.
Gra nowa narazie alpha do ściągnięcia. Zombie survival. Będzie można na serwerach jak i na Singlu. Świat z sześciościanów ale nie wygląda tak ogółem masz zombie zbierasz itemki, itp. Gram troche i się podoba. Co prawda dużo minusów, czasami tak zlaguje że trza troche poczekać, ale jak an alphe to nieźle
A jakiś serwer już jest czy coś żeby pograć ? bo odpaliłem singla i pograłem 5minut
I chciał bym z kimś zagrac zeby pomógł ogarnąć
Gra ogółem Ciekawa, ale multi jest strasznie niedopracowane.
Jedna rzecz jest taka, że serwer praktycznie zawsze laguję. Próbowałem nawet hostować na w miarę dobrym kompie + necie 30mb/s, bez sukcesu, nadal była ta sekunda opóźnienia.
Druga sprawa - Gra czasem potrafi wejść w fazę: "Czas byście mieli 5 fps'ów" I na prawdę nic się z tym nie da zrobić. Oczywiście, można zresetować serwer, ale przychodzi trzecia sprawa...
Trzecia sprawa - save'y się często nie zapisują. Przynajmniej multi, nie wiem jak to z singlem wygląda, mało na singlu grałem.
Jeśli dacie radę się pozbyć tych problemów - dajcie znać, chętnie pogram =)
Szukam ekipy od gry 7 Days to die, teraz właśnie ściagam (pirat) wymagany skype/ts3 i hamachi/tunngle. Kontakt PW