Witam. Szukam graczy do wspólnej gry i podróżowania po świecie 7 days to die alpha 1.1
Umiem stworzyć serwer, wymagane hamachi.
Wymagania:
-Najlepiej skype/ts3
-Min 13lat
Kontakt:
Komentarz
PW
Witam. Szukam graczy do wspólnej gry i podróżowania po świecie 7 days to die alpha 1.1
Wymagania:
-Najlepiej skype/ts3
-Min 13lat
Kontakt:
Komentarz
PW
Piractwu mówimy NIE!!
Po co się wypowiadasz jak nie wiesz? Nie dawno były rozdawane klucze do wersji alpha tej gry. Także skąd masz pewność, że to pirat?
Gdyby miał oryginała to by grał przez hamachi??
Podejrzewam, że do stworzenie serwera na zewnętrznym ip potrzebne byłoby stałe ip/przekierowanie portów, co równa się temu, że hamachi jest o wiele prostsze. Nawet jeśli to gra oryginalna. Nie wiem jak wygląda stawianie serwera w 7 days to die, ale podejrzewam, że zasada jest wciąż taka sama jak wszędzie więc nie gadaj pan głupot o piracie - to raz, a dwa - z tego co wiem to nigdy nie było powiedziane, że piractwo jest zakazane na tym forum. To jest jego prywatna sprawa czy wybierze opcje kupna czy pobierze skądś. Pełno było już przecież tematów gdzie ludzie szukali teamu do prywatnego serwera w WoW'ie czy swego czasu w Aionie.
Ja mógłbym grać, ale preferuje TS, a nie skype.
grałem z kolegą, brak klimatu, śmieszne strzelanie z broni, czujesz się ciągle osamotniony. jednym słowem niepolecam
ref, hamachi trzeba poprostu do serwera i tyle.
Wymagania:
-Najlepiej skype/ts3
-Min 13lat
Kontakt:
Komentarz
PW