Poszukuje ludzi do ekipy na Infinite Aion.
Wiek nie ważny byle by była pełna kulturka i ktoś musiałby załatwić kanał TS'a.
Co do rasy i klas dogadalibyśmy się.
Kontakt na gg bądź w temacie
Poszukuje ludzi do ekipy na Infinite Aion.
Wiek nie ważny byle by była pełna kulturka i ktoś musiałby załatwić kanał TS'a.
Co do rasy i klas dogadalibyśmy się.
Kontakt na gg bądź w temacie
Ja chętnie zagram Będę miał pewnie na poniedziałkowy wieczór. Mam nadzieję, że AION spełni moje wymagania co do gier MMO:)
Ja bym mógł spróbować zagrać w AION'a. Dzisiaj jeszcze może ściągne
Wszystkich zaintereoswanych prosiłbym o przesłanie mi na gg preferowanej klasy i rasy. Kantał TS już jest.
Asmodian czy pedałki?
Będę miał AION'a jutro. Przepraszam, że tak długo ale mam neta tylko 1MB........ Dopasuje się do waszego party mogę być każdym
zapraszam do ely
Chyba z wami jednak zagram jakby co gg 3563803
Może zagram,jak ogarnę jak to ściągnąć i zrobić tak żeby działało.Mam też pytanie na którym serwerze gramy?(na infinite są 3) GG 36645345
A jaka jest jego nazwa?W opisach serwera pokazana jest tylko jakaś mapa.
Mam 9 na 13GB AION'a. Niedługo z wami zagram:) Gramy low rate Elyos???
No i kogo trzeba w party:)?
Z pewnych powodów osobistych nie będę w stanie grać z wami, co nie oznacza, że ekipa nie powstanie, wystarczy, że wszyscy chętni skontaktują się ze sobą. Przepraszam jeżeli wprowadziłem kogoś w zakłopotanie.
Jeśli ktoś z was będzie chętny do gry po stronie Asmodian pm do mnie lub napiszcie w temacie.Mikrofon obowiązkowy.
ps. Towarzyskie wykluczone
broda ja z Tobą zagram podaj ts3:) mam już AION'a!!
P.S Małe pytanko:D Ile patchy mam pobrać z NcSoft Launchera pobieram pierwszy z pięciu. Ile ma ich być bo wiem, że nie wszystkie.
To gramy asmodianami czy aniołkami?Proponuję Aniołki.
Mam wszystkie patche ściągnąć czy ile bo już nie wiem kurde.....
Zciagaj wszystko do konca.
Zacząłem już grać!Nick Hektors
No to tak ściągnąłem AION'a z jakiejś innej stronki nie z Ncsofta i ustawiłem potem na North America da rade zagrać?? Bo już prawie pół patchy mam .