Ekipa Aion Infinite

Poszukuje ludzi do ekipy na Infinite Aion.

Wiek nie ważny byle by była pełna kulturka i ktoś musiałby załatwić kanał TS'a.

Co do rasy i klas dogadalibyśmy się.

Kontakt na gg bądź w temacie

Ja chętnie zagram :D Będę miał pewnie na poniedziałkowy wieczór. Mam nadzieję, że AION spełni moje wymagania co do gier MMO:)

Ja bym mógł spróbować zagrać w AION'a. Dzisiaj jeszcze może ściągne :D

Wszystkich zaintereoswanych prosiłbym o przesłanie mi na gg preferowanej klasy i rasy. Kantał TS już jest.

Asmodian czy pedałki?

Będę miał AION'a jutro. Przepraszam, że tak długo ale mam neta tylko 1MB........ Dopasuje się do waszego party mogę być każdym :)

zapraszam do ely ;)

Chyba z wami jednak zagram :P jakby co gg 3563803

Może zagram,jak ogarnę jak to ściągnąć i zrobić tak żeby działało.Mam też pytanie na którym serwerze gramy?(na infinite są 3) GG 36645345

http://infiniteaion.com/connect.php tutaj juest wszystko opisane ;)

Gramy na Serwie low rate :)

A jaka jest jego nazwa?W opisach serwera pokazana jest tylko jakaś mapa.

Mam 9 na 13GB AION'a. Niedługo z wami zagram:) Gramy low rate Elyos???

No i kogo trzeba w party:)?

Z pewnych powodów osobistych nie będę w stanie grać z wami, co nie oznacza, że ekipa nie powstanie, wystarczy, że wszyscy chętni skontaktują się ze sobą. Przepraszam jeżeli wprowadziłem kogoś w zakłopotanie.

Jeśli ktoś z was będzie chętny do gry po stronie Asmodian pm do mnie lub napiszcie w temacie.Mikrofon obowiązkowy.

ps. Towarzyskie wykluczone

broda ja z Tobą zagram :D podaj ts3:) mam już AION'a!! :)

P.S Małe pytanko:D Ile patchy mam pobrać z NcSoft Launchera pobieram pierwszy z pięciu. Ile ma ich być bo wiem, że nie wszystkie.

To gramy asmodianami czy aniołkami?Proponuję Aniołki.

Mam wszystkie patche ściągnąć czy ile bo już nie wiem kurde.....

Zciagaj wszystko do konca. ;)

Zacząłem już grać!Nick Hektors

No to tak ściągnąłem AION'a z jakiejś innej stronki nie z Ncsofta i ustawiłem potem na North America da rade zagrać?? Bo już prawie pół patchy mam .