od jakiegoś czasu poszukuje jakiegoś mmo do pogrania chętnie pogram sobie w ToS ale fajniej by było z kimś albo chociaż jedna mordeczka do pogadania na ts jak ma ktoś ochotę pograć od zera zapraszam nick Vizardero albo pisać tutaj w temacie albo pw oczywiście z TS3
Ekipa albo pojedynczy gracz :D
od jakiegoś czasu poszukuje jakiegoś mmo do pogrania chętnie pogram sobie w ToS ale fajniej by było z kimś albo chociaż jedna mordeczka do pogadania na ts jak ma ktoś ochotę pograć od zera zapraszam nick Vizardero albo pisać tutaj w temacie albo pw oczywiście z TS3
jest gildia frigoris zagadaj do nich, a gra jest taka sobie ale to nie ten topic
u nich same wysokie lvl i garstka altow na niskich lv. niby fajna ekipa i ogarnieci, ale raczej nie bd biegac z kims od pierwszego lv i trzymac za raczke, jedynie mozna liczyc na dobre rady i pomoc z ciezkimi dungeonami. w sumie ja sie pisze jako kompan do gry we 2
u nich same wysokie lvl i garstka altow na niskich lv. niby fajna ekipa i ogarnieci, ale raczej nie bd biegac z kims od pierwszego lv i trzymac za raczke, jedynie mozna liczyc na dobre rady i pomoc z ciezkimi dungeonami. w sumie ja sie pisze jako kompan do gry we 2
To i tak moze wejsc do gry, porady odnosnie rozwoju klasy mu sie przydadza, kompania na ts3 czemu nie, moze wejsc z kims we dwojke.
Jakoś ja osobiście nie lubie dochodzic do gildii ze stazem. Ciezko tam sie odnalezc, zas ze swieza ekipa i rownym startem zawsze jest ciekawiej. Lepsza integracja, ciagle wzajemna pomoc, frajda z gry bo w kooperacji. Ktos jeszcze zainteresowany? My z autorem tematu jestesmy dogadani. Teraz czekam na wybor postaci
Jakoś ja osobiście nie lubie dochodzic do gildii ze stazem. Ciezko tam sie odnalezc, zas ze swieza ekipa i rownym startem zawsze jest ciekawiej. Lepsza integracja, ciagle wzajemna pomoc, frajda z gry bo w kooperacji. Ktos jeszcze zainteresowany? My z autorem tematu jestesmy dogadani. Teraz czekam na wybor postaci
Siemaneczko witaj, mam pytanko dalej aktualnie pogrywacie w ToS? ponieważ właśnie mam już pobraną grę zaczynam tworzenie postaci mam już łucznika bo kiedys coś grałem ale chyba zmienie na nowo.
@edit
zostanę przy Archerze mój nick DziubAs lvl 41
Napisze tak. Autor tematu zniknął bez slowa ktoregos dnia i juz sie sie pojawil. Tez mam archera i czasem pogrywam. Czekam po prostu na odpowiedniego partnera do gry. Mam cos 20lv bez uzywania kart.
ktoś dalej chętny żeby zagrać od nowa ? Posiadam ts3 oraz 18 lat
Ale zdziwko, w koncu interface nie odrzuca ... sa addonki i mozna przemieszczac itd interface
Jak wygladalo na starcie
(status postaci/mapa, chat etc syf, w ogole przez to ze nie bylo to w rogach wszystko to duzo przestrzeni sie marnowalo).
Tak samo z quest logiem sef nie na maksa do prawej strony, przez co znowu strata przestrzeni.
Obecnie po nalozeniu addon UI
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie mega roznica Wczesniej odrzucalo mnie to masakrycznie w koncu moge wrocic i pograc Jak co to Kalaforiek jest tuaj w dziale na forum post przez niego zalozy, dodaje ludzi i mamy discorda
Z ciekawości zapytam, sytuacja gry się poprawiła? Sprawdzałem statystyki, średnio 3k+ graczy, miesięcznie 30-40k. Jak tam z botami? Jakieś zmiany na +? Tytuł kusi, ale pierwsze wrażenie wywarł negatywne.
Z ciekawości zapytam, sytuacja gry się poprawiła? Sprawdzałem statystyki, średnio 3k+ graczy, miesięcznie 30-40k. Jak tam z botami? Jakieś zmiany na +? Tytuł kusi, ale pierwsze wrażenie wywarł negatywne.
invidual players 45k sie laczy, a to sa 3 strefy czasowe na steamie
South East Asia, NA, EU, wiec populacja na fedimianie EU JEST OK
Poprawione zostalo duzo rzeczy, dalej cos dlubia jest lepiej. Mysle, ze jak gra by w tym obecnym stanie wystartowala to by duzo lepiej bylo, jest ok.
jak o optymalizacje chodzi to jest spoko, moglobyc lepiej ale juz jest ok.
Gra ma sie swietnie w azji, international zdycha i sie nie dziwie. Masa bledow , z patcha poprawiajacego nowego bugi powracaja bugi wczesniejsze. Ludzie irytuja albo smieja sie ze jedyne co dostaja to aktualizacje IS. Wczesniej (2 miesiace temu?) powrocilo calkiem sporo graczy, w tym miesiacu odeszlo wiecej niz przybylo ostatnio. 6 serwerow, average 3k najmniej zaluduniony serwer fedimian( EU). Dlugie kolejki do czekania na misje i dungi dla mniejszych lvli.
Gra ma sie swietnie w azji, international zdycha i sie nie dziwie. Masa bledow , z patcha poprawiajacego nowego bugi powracaja bugi wczesniejsze. Ludzie irytuja albo smieja sie ze jedyne co dostaja to aktualizacje IS. Wczesniej (2 miesiace temu?) powrocilo calkiem sporo graczy, w tym miesiacu odeszlo wiecej niz przybylo ostatnio. 6 serwerow, average 3k najmniej zaluduniony serwer fedimian( EU). Dlugie kolejki do czekania na misje i dungi dla mniejszych lvli.
ktos cos na reddicie pisza ze chyba pod nexona gra przejdzie bedzie surge graczy, pewnie kosztem zwiekszonego isa
EDIT:
Nie no bylem na dungeonie, poprawili ilosc FPS co bylo najwiekszym syfem
Sa addony wiec poprawiony interface
a reszta jest jak jest, to bardziej pve gra niz pvp i tyle
Dla mnie fpsy i interface to najmniejszy problem, interface to juz w ogole nie przeszkadzal. Inni ludzie narzekali na kostki (practonium?) , Guild vs guild, monopol na bee farm
Dla mnie fpsy i interface to najmniejszy problem, interface to juz w ogole nie przeszkadzal. Inni ludzie narzekali na kostki (practonium?) , Guild vs guild, monopol na bee farm
& Bee farm AFK FARM w patchu zmienili czy teraz usuna
tak,patch jest dopiero na kr, jakos sobie poradzili z bee afk farm, po calym roku