Ekipa AVA

Jak w temacie chętni wpisywać sie+ nick w grze

nick: broda

namiary na ts3:

IP: UltraSpeak.pl kanał: 21.AVAplay

hasło:tyskie

PLPawlikPL ;)

Jeszcze nie wiem ale prawdopodobnie:

Tavroth

Taveroth

Krige

uta wst

Ziuta

:P

Z miła chęcią pogram.

nick: omizoPL

Kanał TS3 już jest, więc jak ktoś jest zainteresowany to pisać tutaj, lub na pw.

Geez, gdybym dowiedział się o tym wczoraj to bym nie usuwał AVA, przestałem grać bo już nudno było samemu, ale na pewno do was dołączę, dzisiaj postaram się sciągnąć, jak odgadne swoje passy to podam też swój name.

@edit

name : AsterekPL

Najlepiej niech broda napisze kanał TS3 w pierwszym poście żeby wszyscy widzieli.

Najlepiej niech broda napisze kanał TS3 w pierwszym poście żeby wszyscy widzieli.

zrobione

Sluchajcie chcialem dobrze ale niestety pc mi nie pozwala zeby pograc komfortowo chociazby na najnizszych ustawieniach, co jakis czas dostaje mega scina i szlag mnie trafia bo co chwile wychodze z roomu z scorem 0-40. Tak więc ja odpadam...jezeli ktos jest chetny na jakiesgos innego mmofpsa to pisac.

No niestety, ja mam tak samo, ale dopiero wtedy, gdy włączam ts'a, na pewno ogarnę o co chodzi i spróbuję jakoś zapobiec temu ścinaniu.

Ja pobrałem instalkę i nie chce mi się odpalić :( Jutro pobiorę jeszcze raz bo dziś nie chce mi się :P

Dobra, to ja pobieram :)

Tylko gracie na wersji IJJI, czy STEAM? Jest w ogóle jakaś różnica?

Dobra, to ja pobieram Tylko gracie na wersji IJJI, czy STEAM? Jest w ogóle jakaś różnica?

Zadna, to dokładnie to samo

pogram z wami nie ma problemu :) tylko jakis clan pasuje zalozyc :)) nick ymm Bladek chyba mam :D /ban na 24 na konto:(

Ja pobrałem instalkę i nie chce mi się odpalić Jutro pobiorę jeszcze raz bo dziś nie chce mi się

A pobrałeś ijji reactora itp? Bo ze strony głównej jeszcze trzeba. :P

Refresh rolleyes.gif

Gra ktoś jeszcze ? Właśnie pobieram grę i od jutra mógłbym grać.

Nick w grze: Matu5/Mateki

sorry za post

warn_ico.png
Regulamin forum 2.3. - Cree

Jak w temacie chętni wpisywać sie+ nick w grze

nick: broda

namiary na ts3:

IP: UltraSpeak.pl kanał: 21.AVAplay

hasło:tyskie