Ekipa Battle of Immortal

Witam, ja i mój jeden kolega poszukujemy graczy którzy są chętni do zagranie z nami w BoI ( Battle of Immortals). My równierz będziemy grać 1 raz więc piszcie szybko bo dziś startujemy około godziny 14 bądź 15. Kontakt na moim GG 12679407, lub tutaj w temacie.

Strona gry http://boi.perfectworld.com/

@Edit: Gramy na serwerze Gemini.

Zapraszamy. :]

Ja juz gram w BOI na servie Gemini jak cos nick : Aurenos 45 lvl Berzrk

srv aquarius :) 100 lv hrtc nick jak w info.

Moge podkoksic i wspomoc rada.

srv aquarius 57lvl :( chmp nick Konrad26

Jest nas juz 5, wiec zapraszam. Orientuje sie ktos czy jest na gemini jakas polska gildia? Bo chcielibysmy stworzyc jesli takiej nie ma ^^

Było sporo polskich gildi za czasów kiedy ja grałem. Jedną z lepszych była AwariA czy coś w tym stylu tzn. na pewno awaria tylko pisowni nie jestem pewien. Wydaje mi się, że jeszcze żyje.

Na Gemini jest Qtang,Rebelia,Polska,Clowns i chyba wiecej czysto polskich niema , a jeśli są to dobrze sie ukrywają( osobiście polecam Qtang)

A ukrywają się bo?

BO nigdzie ich nie widać?

A mam takie nubskie pytanie co do gry, jak wygląda sprawa mikropłatnośći? płacisz =wygrywasz?

nie. TS3 public 9 ts3.pl port: 9987

Noogar to największa ściema jaką w życiu widziałem. To co ty osiągniesz w rok bez płacenia(nie mowa o lvlu) za zeny możesz mieć od razu. Na pvp z zenobiuszami nie masz żadnych szans chyba że grasz na tyle długo że już stać cie na zodiaki, plusowanie sprzętu na 10 czy kosmiczne skille. Jednak od siebie dodam że nie wydałem ani złotówki a gra mi sie przyjemnie:)

No jednak trzeba oddac to ze level w tej grze jest sprawa drugorzedna (rozmawialismy ostatanio o tym na vt), expi sie w miare przyjemnie na questach czy dungeonach, czy eventach natomiast sprawa itemow,petow no... jednak jest pewien problem z uzbieraniem w grze takich sum kasy...

Ja również zacząłem grać jakąś godzinke temu jakby co to Serv Aquarius(EU)

Nick : Averen

My gramy na serverze Gemini.

@EDIT

w kazdej grze MMORPG f2p, jesli placisz jestes koxem.

Chętnie dołączę. Serwer: Germini Nick: KubaSagan.

Napisz do mnie(Nick: Anarchus) lub Viriusadles sie zgadamy. Musimy jeszcze ogarnac sprawe z komunikatorem. Masz mikro?

Tak, mam mikrofon. Co prawda wbudowany w lapka ale daje radę.

Tutaj masz nasz ts(3) ip adress: ts3.pl port:9987. Zazwyczaj siedzimy na mix9.

Wy gracie na Gemini jednak Ja zapraszam na server Aquarius(EU).

Gwarantuję nowemu graczowi :

Ucznia(dodatkowy exp i itemki)

Wypady na instancje.

Gildie.

Szybki lvling i pomoc w questach.