Ekipa Dawntide or Wurm

Wiem, że teraz większość będzie pykała w L2, ale może ktoś ma ochote popykać w jakiegoś porządnego sandboksa?

Osobiście głosuje na Dawntide, Wurm jest głównie płatny, więc wiele osób nie będzie grać, albo bardzo szybko zrezygnuje.

A dawntide jest darmowy? :P

i jakie sa wymagania?

Dołączam się do ekipy Dawntide. Wurm jest zbyt przestarzałe...

Dołączam się do ekipy Dawntide. Wurm jest zbyt przestarzałe...

Nie jest przestarzałe jest po prostu słabe, mało rozwinięte i drętwe. Także sam polecam Dawntide.

Ja dla odmiany jestem wielkim zwolennikiem Wurma i planuję wskrzesić Seaside Rock, o ile tylko znajdę odpowiednią liczbę osób. Uwielbiam tą grę za system rozwoju postaci, złożoność (połączoną z wysokim stopniem skomplikowania) oraz ogólnie 'taktyczny' styl gry.

Jak coś, to moge grać z tobą, osobiście grałem w Dawntide wczoraj, i po prostu nie ogarniam. Zrespiłem się w jakiejś świątyni, i zero tutoriala, zero misji, nie wiadomo co robic, z nikim pogadac nie moge. Jak by ktoś pomóc chciał, to by fajnie było :D

Hmm Dawntide, sam bym może pograł i nagrał. :)

Wszyscy gadacie o Dawntide ale to gówno.Gra miała być p2p, masa bugów i trudno ją ogarnąć.

No dokładnie, zraża do siebie już od samego początku. Ja chyba jednak jestem za Wurmem, co wy na to? Podobno całkiem sensowne PvP nawet jest.

Z chęcią zagram w Wurma, gdyż H&H zaczyna się powoli nudzić.

Panowie(i panie) to trzeba się jakoś zorganizować i wybrać w co będziemy grać!

Wiem, że teraz większość będzie pykała w L2, ale może ktoś ma ochote popykać w jakiegoś porządnego sandboksa?

Osobiście głosuje na Dawntide, Wurm jest głównie płatny, więc wiele osób nie będzie grać, albo bardzo szybko zrezygnuje.