Cześć jeśli gra ktoś w AoC na serverze Fury to podawajcie swoje nick'i
mój nick to Gerilus
Ekipa do Age of Conan
hejo, Moj nik Aseroi. (straznik )
ale zaczne grac dopiero za tydzien:)
aktualnie mecze DarkBlood-a.
mój nick to Dmte
jak sie zbierze jakaś ekipa to może tsa ogarne
siema ja już gram 17 lvl zdobywca jeste w gildi polskiej mój nick sawio pisać w grze jak coś to dodam do gilid
siema, dzisiaj po południu (tak po godzinie 16..) mam zamiar zacząć grać od początku, jakby ktoś był chętny sie przyłączyć do wspólnego expienia to nawińcie do mnie na gg 10679837 albo tutaj
Witam wraz z kolega gramy na FURY mamy swoje mainy ale zaczelismy od nowa. Mamy tsa wiec jak ktos chce to zapraszam oto kontakt:
GG : 13894373
W sumie ja tez moge zagrac teraz kiedy zdieli limit na klasy tylko gre musze sciagnac.
Czekamy
Sroda ok 14 bede mogl grac juz.
Siema ja moge zaczac grac ale niewiem czy sie oplaca jak mozecie podrzuccie jakis link do downloadu dzieki.
dlaczego ma sie nie opłacać? bo koniec świata 21? xD
graj i nie marudź ;p
jeżeli chcecie ts3 to zapraszam na ts3.fenixpolska.eu tam możemy siedzieć i wspólnie grać ja zacznę od 19.12.2012r bo ściągam dopiero grę.
Nick:Fujiwar
Na fury jest polski legion - Polish Elite - lider ma 80 lvl wiec wie co nie co o grze , pytajcie na chacie , ogólnie strasznie dużo ruskich na serwie jest , kiedys podobno to byl polsko -ruski server pvp , teraz tylko ruscy zostali -czas panowie/panie to zmienić
Kiedyś była Polska wersja gry, dobrze mówię? Jeśli tak to da się jakoś wgrać spolszczenie?
Dalej jest polska , tylko kiedys cdprojekt spolszczal grę , pozniej się rozstał z funcomem i od tego momentu nie ma spolszczenia ,czyli questy ,nowe krainy itd co doszlo od tego czasu jest po angielsku .
Jak cos niech ktos sie zemna skontaktuje w grze nick Hyberius demonolog
Chętnie z wami pogram , mam 8 level, lecz nie bardzo czaje o co chodzi. Robiłem questy w nocy, ale w dzien już nie mogę ich robić. Potrzebuje pomocy i porady, gra jest świetna, mam ochotę z Wami pograć. Mój Nick to Detero. Gram Łowcą.
Noc to singel player dzień multi tak można to opisać w nocy to jest fabuła gry.
Rób questy odpowiednie do swojego lvl ewentualnie w pt
Cześć jeśli gra ktoś w AoC na serverze Fury to podawajcie swoje nick'i
mój nick to Gerilus