Ekipa Do Age Of Wushu-Red Phoenix

Witam o 20 wystartowal nowy serwer szukamy ludzi do gry mam tsa z czasem zrobi sie gildie ja gram z kumplem Podawać swoje nicki kto bedzie chetny wysle równiez tsa Pozdrawiam

ja jestem chetny ale musze uprzedzic ze jestem poczatkowym graczem :P

Ja również się zgłaszam i jestem też początkujący

Moge popykać z tym że także jestem nowy ^^.

mam taki błąd, jak włączam grę to pojawia mi sie okienko updejtu game protection'a ale nic sie nie dzieje dalej. : <

Uruchom jako administrator powinno pomóc, jak nie no to poczytaj na forum AoW.

Mój nick to Ayoumi, czekam na zaproszenie do znajomych :)

I pytanie z innej beczki, mam konto VIP do 20 kwietnia, macie również? być może otrzymałem z zadania lub prezent ONLINE ;p

Zapraszam na tsa 178.19.107.170:5000

też jestem nick, mój nick to będzie sheadovas, wejde jak tylko wreszcie pobierze mi się gra

Jeśli macie zamiar otworzyć gildie zaprasza do rozmowy z novasociety.com chętnie wam pomożemy w sprawach technicznych teamspeak,strona,forum jak co zapraszam na rozmowę na ts3.novasociety.com lapcie tam Isuzu lub Fujiwara

Zapraszam na tsa 178.19.107.170:5000

Witam. Jestem Serwer Adminem ts3 powyzej.

Zapraszam serdecznie do wspolnej gry w ten klimatyczny tytul !

Poinformuje was teraz ze ts3 jest prywatny czyli nikt bez pozwolenia nie wejdzie na pokoje, jedynie moze czekac w pokoju LOBBY. Jedynym sposobem jest pw do mnie lub ktoregos z panow z ranga "S". Po rozmowie nadaje range oponentowi aby mogl sie swobodnie przemieszczac po pokojach.

Zapraszam

Ile macie Liangów uzbieranych na założenie gildii? ;p

Aktualnie ja mam 80 liangów ale gram teraz i postaram sie uzbierac jak najszybciej i zalozy sie gildie

Gracie jeszcze ?

ja bede sie przenosił na inny serw chyba bo samemu mi sie niechce grac kumpel zrezygnowal wiec nieiwem czy jest sens

a może poszuka się ludzi w grze i znajdzie jakiegoś dobrego ts3 :D

BlackTortoise zaprasza :D

ta tylko to nie ten serv -_-

pisze do tego co mówi że przenosi sie na inny serwer

ts3 wam udostępnię. Wyżej był podawany adres i info o nim. Ja zrezygnowałem z AoW ponieważ brakuje mi czasu na poważne granie oraz gra nie przypadła do gustu po paru dniach gry. Klimat ma świetny ale pvp marne niestety... Tak czy siak zapraszam na mojego ts3:-] ale pamiętajcie... Nie musimy się ograniczać do jednej gry:-D

ps. Jutro poprawie co nie co w tsie i sciagne blokadę dla unknown użytkowników żebyście się swobodnie poruszali po pokojach.