Ekipa do bety RaiderZ

Szukam ekipy do gry RaiderZ. Grałem w tą grę przez ostatnie 2 dni i nabiłem spory lvl, spodobałą mi się ona i postanowiłem podjąć się wyzwania, stworzyć

Polską Gildie, jak narazie w becie która zacznie się od 8 śierpnia i skończy chyba 29 śierpnia. Zapraszama wszytskich zainteresowanych tą grą o wpisanie się tu i o nick jaki będziecie posiadać w grze. Jak znajdzie się ekipa pomyśli się jeżeli będziecie chcieli o Ts'ie. Jeżeli komuś nie będzie pasował nick i da inny to pisać do "Icequ"

Mojim Nickiem w grze będzie: Icequ

Moje GG: 44008386

GRAMY NA WERSJI GLOBAL/USA ;d

ja bardzi chętnie bym sobie pogral w gildii :D Moj nick to raczej bedzie - ZabuzaPL albo Zabuza

Wchodzę w to.

Mój nick Kravel

Również wchodzę i mam kanał ts3 także problem z głowy :)

Nick zapewne: menov

Ja też jestem chętny. Też troche pograłem przez 2 dni, ale max chyba miałem 17 i 90% xD

Mój nick to SamOn albo Kamisama.

///

Może napiszcie jeszcze czym gracie ? xD Ja bedę grał Tankiem albo Sorcem.

Me 2 dps chyba albo mag

Też bym chętnie zagrał :)

Nick prawdopodobnie Tigero

Ja dolacze tankiem ale gramy eu czy usa?

beta usa bodajże

Właśnie ja mam zamiar na usa sie wybrac bo grałem na frogu i troszku niewypał

ja będę grał tam gdzie gra szybciej wystartuje :D

Więc 8 PWE a 9 GF także ja zobacze PWE o ile lagów nie będzie

Na jakim będziecie grali.? Globalnym, bo nie wiem jak go nazwac ; ) bynajmniej chodzi o tego co wychodzi w środe ( 8 ).. czy też EU ?:)dajcie znac i pozdrawiam;)

Tez sie pisze :)

Bede grał z nickiem Pannon

Najlepiej by było grać na wersji od PWE bo na GF to się zawiodłem

Pisze się mój nick na pewno będzie Szelson. jak coś to piszcie na gg 7029005. Ts dla mnie nie ma problemu, mogę pomóc prowadzić gildie mam doświadczenie z gier jak ROM,FW,Tera, itd

8 sierpnia zapraszam na ts3 195.149.198.68

Pozdrawiam,

menov.

ja grałem na pwe od prealfa testów i powiem że froster jest co najmniej 3 pacze do tłu jak na cata pwe dało się plusować gemować i dropić epic stone z cata tak u froga jak zwykłe zbugowane albo nie działa ale nie o tym :D

jak gilda będzie się nazywać Super Saiyanie mogę dołączyć :D będę gać defenderem ostatnia postać do przetestowania :D na razie wojownik wygrywa z każdym :D

Wydaje mi się, że autor tematu zgodzi się i oczywiście zagramy w wersji od PWE (będzie sto razy lepiej i przyjemniej). Zostało Nam wytrwale czekaćdo środy - nie mogę się doczekać :)

EDIT: Tylko jeszcze właśnie problem bo nie mam klucza : D

Ja oczywiście zagrać moge na becie od PWE tylko skołujcie TS'a i można pizgać ; ).