Ekipa do bety RaiderZ

Nikt tutaj nie gra na EU.

Gildia ma się dobrze, 50 osób na pokładzie, strona www w trakcie budowy !

chetnie dolacze do gildi moj nick w grze Palikot mam 22 lata dawac inva :) mam duze doswiadczenie w grach mmo gram bersekiem

Nikt tutaj nie gra na EU.

Ta jasne...pelno ludzi gra na EU ,w tym Polakow...i ja tez tam gam na EU a nie na NA...

PS.Fajnie,ze od poczatku bety na NA byly problemy z logowaniem i jeszcze tego nie naprawili rofl...

ZPJ14-H9S-18ET

daje Wam chlopaki jeden key do bety jak go wpiszecie by aktywowac gre automatycznie dostaniecie znow dwa keye wiec podajce je dalej

Ta jasne...pelno ludzi gra na EU ,w tym Polakow...i ja tez tam gam na EU a nie na NA...PS.Fajnie,ze od poczatku bety na NA byly problemy z logowaniem i jeszcze tego nie naprawili rofl...

Pełno ludzi, krzaczków i bugów nie? Na NA już nie ma żadnych błędów, warto kupic komputer.

Powróce do gry przy Open Becie jak ktoś już mówił na TS'ie, nie chce się zniechęcić do gry przed otwartymi testami. Oczywiście w gildii mentalnie pozostaje z Wami i będę w niej na open becie ;).

25 wbity czekam na OBT

Jestem Chetny do gry sciagam gre jak cos jestem na gg 6910598. Szukam Gildi

Wolę wersję EU USA=pingi a w tej grze to podstawa...

Aktualnie gra jest w jakies fazie? Bo bym też chętnie dołaczył :)

Aktualnie gra jest w jakies fazie? Bo bym też chętnie dołaczył

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Ostatni-dzie%C5%84-bety-RaiderZ

Ma ktos może jakis klucz na zbyciu? i ile potrwa ta CBT? Btw dzieki za info ProPrzemo :) EDIT: doczytalem to juz nie pogram w tą CBT wiec czekam na kolejny test :)

Szukam ekipy do gry RaiderZ. Grałem w tą grę przez ostatnie 2 dni i nabiłem spory lvl, spodobałą mi się ona i postanowiłem podjąć się wyzwania, stworzyć

Polską Gildie, jak narazie w becie która zacznie się od 8 śierpnia i skończy chyba 29 śierpnia. Zapraszama wszytskich zainteresowanych tą grą o wpisanie się tu i o nick jaki będziecie posiadać w grze. Jak znajdzie się ekipa pomyśli się jeżeli będziecie chcieli o Ts'ie. Jeżeli komuś nie będzie pasował nick i da inny to pisać do "Icequ"

Mojim Nickiem w grze będzie: Icequ

Moje GG: 44008386

GRAMY NA WERSJI GLOBAL/USA ;d