a wiadomo kiedy będą mogli grać wszyscy chętni??
Ekipa do C9 Online
Dopiero są VIP TEST, wymaga się zaproszenia na owe testy. Czytaj uważnie fan site a będziemy informować kiedy, gdzie można dostać zaproszenia. Fazy otwartych testów dla wszystkich można się spodziewać dopiero na początku marca, cały luty zarezerwowany dla VIP TESTERÓW. Wiadomo że ze względów marketingowych dostęp do przetestowania postaci etc. będzie utrudniony.
Ja chętnie się przyłączę. Nie wiem jak będzie u mnie z komunikatorem, ale chętnie przyłączę się do polskiej społeczności w c9. Waham się między rangererm a ogólnie shamanem.
Hmm no z tego co wynika ze strony głównej to Berserkiem sobie nie pogram :> No cóż,w takim razie nie mam innego wyboru niż Blade Master.
Co do polskiej gildii na C9 - jestem w stanie załatwić serwer TS3 i inne duperele ,które będą niezbędne do profesjonalnej gry
Co do polskiej gildii na C9 - jestem w stanie załatwić serwer TS3 i inne duperele ,które będą niezbędne do profesjonalnej gry
Jak wyglądają gildie w c9? Można je robić na pierwszych lvl-ach ?
Niestety nie wiem,ale postaram się ją założyć jak najszybciej
Nie ma słabych klas, są tylko słabi gracze. (Skąd wiesz ze jest słaba, grałeś nią ?)
czytałem troche na angielskich forach, aczkolwiek napisalem iz tego sie dowiedzialem, ale nie powiedzialem ze faktycznie tak jest, watpie abym zagral tylko jedna klasa z racji tego ze jest to CBT przetestuje pewno kilka
Ja chciałem zaprosić chętną osobę która chciałaby poprowadzić Gildię w moim serwisie www.fenixpolska.pl. Chętnych zapraszam do rozmowy GG 4136117
dafudo@gmail.com
Pozdrawiam
Mam pytanie a będzie można bez vipa grac ?
- jeżeli tak to kiedy ?
- jeżeli nie to to szkoda
Bez vipa się nie dostaniesz na tą fazę
Ja też z chęcią zagram w ekipie ,mam VIP-a więc jest luz i na 100% zagram Wardenem .
tylko jedno pytanko jak będziemy się komunikować ?
Jak z tym TS/Skype/itd. ?
ps. tak wiem ze w Vip Testach nie ma Witch blade
Organizuje ts3 dla gildii
Ja bd grał Guardianem Mam Vipa
jak zdobyc tego VIPa panowie ? bo tez bym z chęcią zagrał ;]
jak zdobyc tego VIPa panowie ? bo tez bym z chęcią zagrał ;]
W tej chwili możesz tylko kupić
Witam ja tez dostalem VIP pass a moj nick jak nie bedzie zajety to Shockwave widzimy sie w grze
To w końcu co z tym TS (w gruncie rzeczy mogę jakiegoś zorganizować [Jeżeli wyrazicie taką chęć]) ??
Trzeba sie ogarnać pzed Startem i wygrac ten event na najlepsze gildie Polacy potrafią
ts3.hussary.pl
Zapraszam tutaj na kanał 3 ( na razie ).
Jeśli komuś się znudzi gra lub poprostu nie będzie miał na to czasu to ja chętnie bym się zaopiekował się tym kontem lub możliwościa jakiejkolwiek gry w C9