Szukam osób które tak jak ja zostały wylosowane do close bety gry C9 Online. Wszystkich chętnych do wspólnej gry proszę o napisanie w tym temacie.
Ekipa do C9 Online
Ja chętnie zagram. Mam Vip enter. Tylko jak go użyć ?
Ja chętnie zagram. Mam Vip enter. Tylko jak go użyć ?
Użyć to będziesz mógł dopiero za tydzień (Pisze zawczasu by mieć jak najwięcej osób )
tez moze bym zagrał, ale nie wiąże jakichs grubszych nadzieji bo non targety mnei nudza dość szybko
Dodaje ankietę żeby wiedzieć jakimi klasami będzie się posługiwać nasza grupa.
ja chetnie z wami pogram
Generalnie, ja też chętnie zagram z wami. Będę Guardianem na sto procent.
Co tak przycichło w tym temacie.. Naprawdę jest tak mało chętnych. Ja nad klasą się jeszcze zastanowię ale najprawdopodobniej jakiś scout
tez mam vip konto
Na 100% Berserk,natomiast jeśli takowego nie będzie (w końcu berserk na koreańskim został dodany później) to prawdopodobnie Blade Master lub Blade Dancer.
W pierwszy dzień bety zakładam polską gildię o nazwie CorpseShroud chociaż co do nazwy mam jeszcze pewne wątpliwości.
O ja pierdyle! Ile tych klas!!! Jest może strona z filmikami z każdej postaci? Bo ja jestem noobem w mmorpg a co dopiero jeśli jest tak dużo klas do wyboru…
O ja pierdyle! Ile tych klas!!! Jest może strona z filmikami z każdej postaci? Bo ja jestem noobem w mmorpg a co dopiero jeśli jest tak dużo klas do wyboru...
Jest. Nazywa się YouTube. A umiesz chyba wpisać w wyszukiwarce odpowiednią klasę.
Mastema, na mmosite jest opisane, czego się spodziewać w becie. Czwartej drogi rozwoju nie ma na dzień dobry, czyli Berserkiem nie pograsz.
@guru
No na to ja nie wpadłem. 
Idę czytać...
Teraz tylko zdobyć kluczyk w jakimś evencie ^^ Nie wątpię że jest to lepszy tytuł od Vindictusa.
Tak bardzo szczerze, myślałem że Webzen spartoli robotę i wyda grę przynajmniej w 2014 ;p a wtedy już nie byłby tak rozchwytywana.
Gdy tylko otrzymam możliwość testowania, oczywiście że będę grał assassinem
Mastema, na mmosite jest opisane, czego się spodziewać w becie. Czwartej drogi rozwoju nie ma na dzień dobry, czyli Berserkiem nie pograsz.
Berserk to nie jest 4 droga rozwoju , bedzie normalnie dostepny Jedyna postacia ktora nie bedzie mozna na vip testach zagrac jest Witch blade ( -> Elite witch blade ---> Warden
-> Slayer
-> Blade Dancer
-> Nightstalker )
Także Hawk nie wprowadzaj ludzi w błąd
P.S jakby komus sie znudzilo C9 w trakcie vip testow badz ma key a nie ma zamiaru grac to piszcie na PW albo GG z checia przygarne jakiegos VIP passa
Nie wiem kim zagram ale zagram bo udalo mi sie dzisiaj odzyskac konto skłaniam sie ku assasinowi/ranger mial byc illusionist ale dowiedzialem sie ze jest to najslabsza klasa ;/
Nie wiem kim zagram ale zagram bo udalo mi sie dzisiaj odzyskac konto skłaniam sie ku assasinowi/ranger mial byc illusionist ale dowiedzialem sie ze jest to najslabsza klasa ;/
Nie ma słabych klas, są tylko słabi gracze. (Skąd wiesz ze jest słaba, grałeś nią ?)
O.o TRUE STORY BRO W końcu ktoś kto wie na czym polega balans
Popieram Przemo
O ile gra rozwinie się można będzie liczyć na profesjonalne turnieje pvp etc. Na Azjatyckich wersjach takowe mają miejsce.