Ekipa do C9 Online

Szukam osób które tak jak ja zostały wylosowane do close bety gry C9 Online. Wszystkich chętnych do wspólnej gry proszę o napisanie w tym temacie.

Ja chętnie zagram. Mam Vip enter. Tylko jak go użyć :P?

Ja chętnie zagram. Mam Vip enter. Tylko jak go użyć ?

Użyć to będziesz mógł dopiero za tydzień ;) (Pisze zawczasu by mieć jak najwięcej osób )

tez moze bym zagrał, ale nie wiąże jakichs grubszych nadzieji bo non targety mnei nudza dość szybko

Dodaje ankietę żeby wiedzieć jakimi klasami będzie się posługiwać nasza grupa.

ja chetnie z wami pogram :)

Generalnie, ja też chętnie zagram z wami. Będę Guardianem na sto procent.

Co tak przycichło w tym temacie.. Naprawdę jest tak mało chętnych. Ja nad klasą się jeszcze zastanowię ale najprawdopodobniej jakiś scout :)

tez mam vip konto :)

Na 100% Berserk,natomiast jeśli takowego nie będzie (w końcu berserk na koreańskim został dodany później) to prawdopodobnie Blade Master lub Blade Dancer.

W pierwszy dzień bety zakładam polską gildię o nazwie CorpseShroud chociaż co do nazwy mam jeszcze pewne wątpliwości.

:o O ja pierdyle! Ile tych klas!!! Jest może strona z filmikami z każdej postaci? Bo ja jestem noobem w mmorpg a co dopiero jeśli jest tak dużo klas do wyboru…

O ja pierdyle! Ile tych klas!!! Jest może strona z filmikami z każdej postaci? Bo ja jestem noobem w mmorpg a co dopiero jeśli jest tak dużo klas do wyboru...

Jest. Nazywa się YouTube. A umiesz chyba wpisać w wyszukiwarce odpowiednią klasę.

Mastema, na mmosite jest opisane, czego się spodziewać w becie. Czwartej drogi rozwoju nie ma na dzień dobry, czyli Berserkiem nie pograsz.

@guru

No na to ja nie wpadłem. th_REALTU-Facepalm.gif

Idę czytać...

Teraz tylko zdobyć kluczyk w jakimś evencie ^^ Nie wątpię że jest to lepszy tytuł od Vindictusa.

Tak bardzo szczerze, myślałem że Webzen spartoli robotę i wyda grę przynajmniej w 2014 ;p a wtedy już nie byłby tak rozchwytywana.

Gdy tylko otrzymam możliwość testowania, oczywiście że będę grał assassinem :D

Mastema, na mmosite jest opisane, czego się spodziewać w becie. Czwartej drogi rozwoju nie ma na dzień dobry, czyli Berserkiem nie pograsz.

Berserk to nie jest 4 droga rozwoju , bedzie normalnie dostepny :) Jedyna postacia ktora nie bedzie mozna na vip testach zagrac jest Witch blade ( -> Elite witch blade ---> Warden

-> Slayer

-> Blade Dancer

-> Nightstalker )

Także Hawk nie wprowadzaj ludzi w błąd :)

P.S jakby komus sie znudzilo C9 w trakcie vip testow badz ma key a nie ma zamiaru grac to piszcie na PW albo GG :P z checia przygarne jakiegos VIP passa :)

Nie wiem kim zagram ale zagram bo udalo mi sie dzisiaj odzyskac konto :D skłaniam sie ku assasinowi/ranger mial byc illusionist ale dowiedzialem sie ze jest to najslabsza klasa ;/

Nie wiem kim zagram ale zagram bo udalo mi sie dzisiaj odzyskac konto skłaniam sie ku assasinowi/ranger mial byc illusionist ale dowiedzialem sie ze jest to najslabsza klasa ;/

Nie ma słabych klas, są tylko słabi gracze. (Skąd wiesz ze jest słaba, grałeś nią ?)

O.o TRUE STORY BRO :D W końcu ktoś kto wie na czym polega balans :) Popieram Przemo :)

O ile gra rozwinie się można będzie liczyć na profesjonalne turnieje pvp etc. Na Azjatyckich wersjach takowe mają miejsce.