Ekipa Do C9

Witam Wszystkich właśnie sciagam C9 i szukam ludzi do wspólnej gry Wiek tak mysle 16+ jak ktos ma Teanspeak3 to dobrze bo ja anrazie niestety nie mam może jakaś Gildie zalozymy jak jestescie zainteresowani Gra Prosze Pisac Nick i profesje jaka bedziecie grali lub mi na gg oczywiscie bedziemy grali na Serwie Eu

edit:Przepraszam za błędy ale szybko pisalem ;/

mod_ico.png
Bez double postów. -Revolutio

Przepraszam za błędy ale szybko pisalem ;/

jest pełno gildi które cię wezmą nawet od 1lvl ( polskie gildie z ts i ze szystkim ) :)

@UP 100% prawdy. Jak grałem to sobie wyczaiłem kolesia z polskiej gildii. Napisałem czy mnie przyjmie. Bez odpowiedzi przysłał mi zaproszenie. Nic tylko się cieszyć.

Próbuj!

Wiecie dlaczego tak przyjmują bez selekcji? Każdy xp za dunga jest ważny w lvlowaniu gildii. :P Noob czy nie-noob ważne żeby spamował dungami. :)

oni maja za to exp ty masz za to bufy gildi :P

ej mam pytanko bo ja juz kiedys na samym poczatku gralemw ta gre ale potem przestalem podobno sa jakies nowe profesje mozecie powiedziec jakie i czy oplaca sie nimi grac

Ta opłaca jak grasz nowymi lub starymi z op, moim zdaniem gra trochę słaba, ponieważ każdy nowy char jaki wyjdzie jest za bardzo przekoxany.

Witam Wszystkich właśnie sciagam C9 i szukam ludzi do wspólnej gry Wiek tak mysle 16+ jak ktos ma Teanspeak3 to dobrze bo ja anrazie niestety nie mam może jakaś Gildie zalozymy jak jestescie zainteresowani Gra Prosze Pisac Nick i profesje jaka bedziecie grali lub mi na gg oczywiscie bedziemy grali na Serwie Eu

edit:Przepraszam za błędy ale szybko pisalem ;/

mod_ico.png
Bez double postów. -Revolutio