Ekipa do champions online

A ja w filmikach na YT widze ciągle tych co używają magii ognia i kosza wszystko, prawie nigdy nie widze blade.

Ja gram blade ;] teraz zrobiłem postać zdam relacje :] mój nick to yyy...Hushimitsu//////sprawdziłem Blader jest zajee****y polecam i mam szybkości do podróżowania

@down tego ci nie powiem mam 8 lv i jeszcze nie nosze :( ale ładnie kosi mobki ^^

Od ktorego lvla blader nosi duale??

Ech mi się dopiero gierka pobiera ... To ma 3380 MB ;(

A ja dopiero 816 MB mam pobrane ;D [24%]

sorry za offtop ale mam pytanie.

Jak zmienic Power Set z The Blade na Unarmed albo Dual Blades???

Moj brat gra The Mind i chcialby power set TELEKINESIS, a nie wiemy jak... :(

Mogł by mi ktos dokładnie wytlumaczyc??? bo podobno gdzies w skillach sie klika i rozwijaja sie zakladki, ale nie wiem jak w to wejsc

Jak coś właśnie ogarniam ts,za 2dni powinien być już team speak ;]

ja gram Soldier lvl 11 ;] moj kumpel Ice man czy cos lvl 12 i jeszcze jeden gra ninja czy kims lvl 6+ xdd mamy TS 3 i ventrilo.. sie bedzie mozna zgadac.

Team Speak 3 IP:rs14.teamspeak.pl Port:1400 Zapraszam Wszystkich Graczy Champions Online!

Witam, tez zacząłem grac w ta gre na obecna chwile mam 11 lvl i chętnie z wami pogram, moj nick to Adams - Behemot

Z chęcią bym pograł z wami ale niestety jestem typem samotnika i lubię grać samemu

Arenos, 11 lvl. Wbiłem na ten kanał teamspeak ale nie ma pokoju dla Champions Online.

Albo w sumie zagram z wami szukajcie Klauna 2 lvl Psychic (nowa postać) łatwo będzie wam go zauważyć bo bardzo się wyróżnia z wyglądu

Niestety, Ts nie jest do użytku...

Zmieniłem postać ;] nick FireWolf ---Infernal B) B) B) 14lv+++ kto chce pograć niech na gg pisze 26646284 :)

Ja mógłbym grać jeśli jeszcze mogę wstąpić do teamu mam 6lvl nick Yamakasi

Może byśmy się gdzieś spotkali wszyscy powiedzmy na tym placu gdzie jest Defender co wy na to?

Ja gram Blade i na jakimś tam lvl ma atak obszarowy - wali wszystkich w zasięgu broni i zadaje naprawdę duże obrażenia :)

Wiele razy uratowało mi to życie.

Ale granie tak samemu strasznie zniechęca bo i żadnej instancji się nie zrobi ani z nikim nie pogada :D

I denerwuje mnie to że biegne sobie ulicą i nagle

mobki się na mnie rzucają -.-' Strasznie denerwujące :P

Dobra wszyscy, mamy już zrobioną pierwszą oficjalną polską gildię w Champions Online. Wchodzimy tutaj: http://championsonline.worldmmo.pl/showthread.php?tid=132&page=1 (po uprzednim zrobieniu konta), zapoznajemy się z tematem i prosimy o inv. Jest to zarazem pierwsza polska strona o CO.

Up@0Daj sobie spokój z gildią ja wole latać w zwartej grupce nie lubię zobowiązań związanych z gildia.

Jakich zobowiązań? Nie mamy żadnych zobowiązań, same korzyści. W każdej chwili możesz prosić kogoś o pomoc z misjami czy przedmiotami, na wyższych levelach będziemy robić gildiowe wypady na bossów więc ogólnie jest git. Mamy wykupione wszystkie sloty w super group banku. Na ten moment jest nas około 50 osób, a gildia ma ze 2-3 dni, więc ta liczba cały czas rośnie. Zresztą to że ty nie chcesz nie znaczy, że inni nie chcą, więc nie wyskakuj do mnie z tekstami "daj sobie spokój". Sam tutaj nie jesteś...