Ekipa do champions online

Dla mnie gildia to niepotrzebny bajer.Nie przepadam za nimi

Jak gildia to dla ciebie niepotrzebny bajer to zostań przy singlu :o Gry MMO polegają głównie na pracy zespołowej, wbijesz jakiś wysoki lvl chociażby w tym champions online i nie będziesz miał co robić, bo gildia jest ci niepotrzebna. Nie będę cię na siłę prosić bo jedna osoba niczego nam w gildii nie zmieni :P Może kiedyś się zdecydujesz.

Chętnie z wami zagram :) gra właśnie się pobiera za 1h będę mieć.

Nick : mOSIEK

Jak gildia to dla ciebie niepotrzebny bajer to zostań przy singlu Gry MMO polegają głównie na pracy zespołowej, wbijesz jakiś wysoki lvl chociażby w tym champions online i nie będziesz miał co robić, bo gildia jest ci niepotrzebna. Nie będę cię na siłę prosić bo jedna osoba niczego nam w gildii nie zmieni Może kiedyś się zdecydujesz.

Przepraszam bardzo ale jest dla mnie niepotrzebnym bajerem na początku potem jakoś można pograć z gildią ale nie lubię jak coś trzeba z nią takiego very important robić.Wole natomiast jak jest to tak że powiedzmy napisze "kto pomoże w tym i w tym?" i czekam na pomoc bo ja bardziej lubie jak gildia jest dla funu a nie tylko dlatego żeby być najlepszymi(grało się grało w mmo i 3/4 z gildii polegała na tym co jeszcze bardziej potęgowało moją niechęć).Więc jeśli ta gildia ceni sobie zabawę i nie jest jakaś bardzo snobistyczna a ludzie w miarę ogarnięci(nie lubię grac z dziećmi choć sam nim jestem ale jednak trafiają się takie taborety co potrafią grę popsuć)to z chęcią dołączę w jej szeregi i uwierz że nawet jedna osoba może coś zmienić bo nawet w jednym człowieku jest wielka potęga ! :D

Przepraszam bardzo ale jest dla mnie niepotrzebnym bajerem na początku potem jakoś można pograć z gildią ale nie lubię jak coś trzeba z nią takiego very important robić.Wole natomiast jak jest to tak że powiedzmy napisze "kto pomoże w tym i w tym?" i czekam na pomoc bo ja bardziej lubie jak gildia jest dla funu a nie tylko dlatego żeby być najlepszymi(grało się grało w mmo i 3/4 z gildii polegała na tym co jeszcze bardziej potęgowało moją niechęć).Więc jeśli ta gildia ceni sobie zabawę i nie jest jakaś bardzo snobistyczna a ludzie w miarę ogarnięci(nie lubię grac z dziećmi choć sam nim jestem ale jednak trafiają się takie taborety co potrafią grę popsuć)to z chęcią dołączę w jej szeregi i uwierz że nawet jedna osoba może coś zmienić bo nawet w jednym człowieku jest wielka potęga !

Gildia jak gildia, na razie jest etap ogarniania gry, dopiero zaczynamy i nikt nie ma jeszcze maksymalnego lvlu, najwyższy to coś podajże koło 25, więc gramy po prostu dla zabawy. Potem na pewno będą jakieś wspólne wypady na raidy, o ile takie wogóle istnieją :)

Ja także gram. Mój nick to Venospik. Chętny jestem na jakieś PVP. W weekendy dostępny.

a ja zagrałem w tą gre wnbiłem 2 lvl i jakoś mi się znudziła nie wiem dlaczego :( Jakos ciągnie mnie do DC Universe Online

a ja zagrałem w tą gre wnbiłem 2 lvl i jakoś mi się znudziła nie wiem dlaczego Jakos ciągnie mnie do DC Universe Online

Na początku miałem to samo co ty, do 5 lvla jest trochę nudno, ale się przemogłem i nie żałuję bo potem się strasznie rozkręca. Także nie zniechęcaj się tak od razu. A co do DC Universe Online to drogie to i nie oferuje nic ciekawego. Każdy kto grał w obydwie gry powie, że CO jest lepsze :)

no dobra zasysam i zrobie nowa postac :P:P

Ja już gram ;] Mam 5 lvl blade i powiem że gra spoko.

Od jakiego lvl można latać?

Już gram, nick Kubek229 lvl 1 :D

Ja już gram ;] Mam 5 lvl blade i powiem że gra spoko. Od jakiego lvl można latać?

Właśnie od tego co masz, musisz do powerhouse iść.

Ja gram 7lvl nick HiiTs bede ok 20:00

j nick Ponura Cma niech ktoś napisze.

mhhhh z racji tego że to mój 1 post WITAM ^^

ja już gram nick - neesie

troche sie już gubie bo na 11 lvl niemam żadnego questa i niewiem co robić ... ale jakoś dam sobie rade tylko niemam z kim pogadać..

cześć wszystkim pamiętacie mój temat o ekipie do tej gry

no to ja zaraz będę grał pod nickiem zederich

wszyscy co sie zgłosili jak chcą grać w superteamie t prosze pisać omie w grze

pozdrawia zederich