Dla mnie gildia to niepotrzebny bajer.Nie przepadam za nimi
Ekipa do champions online
Jak gildia to dla ciebie niepotrzebny bajer to zostań przy singlu Gry MMO polegają głównie na pracy zespołowej, wbijesz jakiś wysoki lvl chociażby w tym champions online i nie będziesz miał co robić, bo gildia jest ci niepotrzebna. Nie będę cię na siłę prosić bo jedna osoba niczego nam w gildii nie zmieni
Może kiedyś się zdecydujesz.
Chętnie z wami zagram gra właśnie się pobiera za 1h będę mieć.
Nick : mOSIEK
Jak gildia to dla ciebie niepotrzebny bajer to zostań przy singlu Gry MMO polegają głównie na pracy zespołowej, wbijesz jakiś wysoki lvl chociażby w tym champions online i nie będziesz miał co robić, bo gildia jest ci niepotrzebna. Nie będę cię na siłę prosić bo jedna osoba niczego nam w gildii nie zmieni Może kiedyś się zdecydujesz.
Przepraszam bardzo ale jest dla mnie niepotrzebnym bajerem na początku potem jakoś można pograć z gildią ale nie lubię jak coś trzeba z nią takiego very important robić.Wole natomiast jak jest to tak że powiedzmy napisze "kto pomoże w tym i w tym?" i czekam na pomoc bo ja bardziej lubie jak gildia jest dla funu a nie tylko dlatego żeby być najlepszymi(grało się grało w mmo i 3/4 z gildii polegała na tym co jeszcze bardziej potęgowało moją niechęć).Więc jeśli ta gildia ceni sobie zabawę i nie jest jakaś bardzo snobistyczna a ludzie w miarę ogarnięci(nie lubię grac z dziećmi choć sam nim jestem ale jednak trafiają się takie taborety co potrafią grę popsuć)to z chęcią dołączę w jej szeregi i uwierz że nawet jedna osoba może coś zmienić bo nawet w jednym człowieku jest wielka potęga !
Przepraszam bardzo ale jest dla mnie niepotrzebnym bajerem na początku potem jakoś można pograć z gildią ale nie lubię jak coś trzeba z nią takiego very important robić.Wole natomiast jak jest to tak że powiedzmy napisze "kto pomoże w tym i w tym?" i czekam na pomoc bo ja bardziej lubie jak gildia jest dla funu a nie tylko dlatego żeby być najlepszymi(grało się grało w mmo i 3/4 z gildii polegała na tym co jeszcze bardziej potęgowało moją niechęć).Więc jeśli ta gildia ceni sobie zabawę i nie jest jakaś bardzo snobistyczna a ludzie w miarę ogarnięci(nie lubię grac z dziećmi choć sam nim jestem ale jednak trafiają się takie taborety co potrafią grę popsuć)to z chęcią dołączę w jej szeregi i uwierz że nawet jedna osoba może coś zmienić bo nawet w jednym człowieku jest wielka potęga !
Gildia jak gildia, na razie jest etap ogarniania gry, dopiero zaczynamy i nikt nie ma jeszcze maksymalnego lvlu, najwyższy to coś podajże koło 25, więc gramy po prostu dla zabawy. Potem na pewno będą jakieś wspólne wypady na raidy, o ile takie wogóle istnieją
Ja także gram. Mój nick to Venospik. Chętny jestem na jakieś PVP. W weekendy dostępny.
a ja zagrałem w tą gre wnbiłem 2 lvl i jakoś mi się znudziła nie wiem dlaczego Jakos ciągnie mnie do DC Universe Online
a ja zagrałem w tą gre wnbiłem 2 lvl i jakoś mi się znudziła nie wiem dlaczego Jakos ciągnie mnie do DC Universe Online
Na początku miałem to samo co ty, do 5 lvla jest trochę nudno, ale się przemogłem i nie żałuję bo potem się strasznie rozkręca. Także nie zniechęcaj się tak od razu. A co do DC Universe Online to drogie to i nie oferuje nic ciekawego. Każdy kto grał w obydwie gry powie, że CO jest lepsze
no dobra zasysam i zrobie nowa postac :P
Ja już gram ;] Mam 5 lvl blade i powiem że gra spoko.
Od jakiego lvl można latać?
Już gram, nick Kubek229 lvl 1
Ja już gram ;] Mam 5 lvl blade i powiem że gra spoko. Od jakiego lvl można latać?
Właśnie od tego co masz, musisz do powerhouse iść.
Ja gram 7lvl nick HiiTs bede ok 20:00
Mój nick Ponura Cma niech ktoś napisze.
mhhhh z racji tego że to mój 1 post WITAM ^^
ja już gram nick - neesie
troche sie już gubie bo na 11 lvl niemam żadnego questa i niewiem co robić ... ale jakoś dam sobie rade tylko niemam z kim pogadać..
cześć wszystkim pamiętacie mój temat o ekipie do tej gry
no to ja zaraz będę grał pod nickiem zederich
wszyscy co sie zgłosili jak chcą grać w superteamie t prosze pisać omie w grze
pozdrawia zederich