Ekipa do czego kolwiek (F2P)

Również znowu zagram w przeze mnie zaproponowanego Talismana prosiłbym o napisanie kto będzie grał i dogadajmy server :>

a nie lepiej soul order online ? :P

Talisman to i ja się piszę :D

L2 żyje, ale na Innovie nie masz co grać - pay2win

Innova pay2win? Chcesz zobaczyć pradziwego zdzieracza idź na serwery NC. Na Innovie są tylko pustyki na lokacjach 1-85lv.

Ja polecam Aiona, Długo biegałem tak jak Wy i szukałem czegoś ciekawego, czegoś co urwało by mi jaja z wrażenia. Niestety nie ma i nie będzie takiej gry, nawet p2p. F2P muszą mieć coś w I$hopie aby gra mogła się utrzymać (czyt. zarabiała na updaty, który z tego wszystkiego są najdroższe), a gry P2P robione są na odpie*dol (patrz tera, swtor i wszystkie te które niedługo wejdą), wydawcy myślą że jak coś ma abonament to wyjadacze i tak się na to rzucą. W tym punkcie się mylą. W takiego crapa da się grać max 2 miesiące i papa. Tak więc Aion (w moim przypadku) okazał się tym tytułem, który oferuje jeszcze stosunkowo dużo w nie wielkiej cenie. Za chwile wyjedzie mi ktoś że Aion to F2P. Ależ nie, Aion to nadal P2P z opcją freemium, bez "premki" (gold packa) zostaje się grubo w tyle i albo w to wierzysz, albo nie. GP na chwilę obecną to 15-20zł, więc "sorry" jeśli komuś szkoda na taki miesięczny wydatek, przecież to nie wychodzi nawet 1zł/doba.

Grałem w aiona przeszło 2 miesiące. Wbiłem każdą postacią 55 i nie polecam. W endgame zostaje TYLKO pvp i nic więcej. Zresztą nudne dosyć...

No to już zależy co kto lubi, ja np uwielbiam pvp, a że Ty wolisz grind to nie spodobało się Tobie.

Nie tyle grind, co jesteś uzależniony od pvp tak naprawdę, a ile można się lać non stop.

Polecam L2 prywatny server a dokladnie http://www.l2shore.com, mam to na oku od paru dni, mam nadzieje ze dużo ludzi będzie grać, przynajmniej nie bedzie zrytego IS( tylko i wylacznie kosmetyka postaci z tego co wyczytałem). Obent beta zaczyna sie od 3 wrzesnia (troche kijowowo bo rozpoczecie roku sie zaczyna :D), open Beta potrwa 2 tygodnie z expem 8x po open becie raty zostaną zmniejszone do x4, sądze i mam nadzieje że ten server to jest to czego większość ludzi szuka. Powodzenia i w razie chęci czekam na info ;)

A może tak RuneScape ? :D w Talisman'a nawet ja mógłbym zagrać

Tylko coś na stałe proszę :<

I po za tym w Talismanie nigdy nie było pustki na serwerach ;>

Nie wiem jak wy ja TO już mam pobrane i się patchuje :>

Wydaje mi się że server Big Fish będzie dobry ;>

Jeżeli macie ochotę pograć w Raiderz'a możecie grać na prywatnych serwerach. niestety moja karta graficzna jest słabo kompatybilna z kompem (długo by gadać) I nawet seven souls mi laguje na średniej grafice :S Talisman jest fajny ale na dłuższą metę mi się nudzi, dobiłem 4x assasinem i tyle.

a Może rohan na nowym serwie?

Może są jacyś fani Władcy Pierścieni żeby grać razem wszystkie questy albo chociaż tak spróbować w LotrO ?

Dobra gierka tylko szkoda że troszkę poblokowana ale jakoś by się dało radę ;)

ja chętnie w Talismana zagram tylko pobiorę :D

kto chce pograc niech napisze na gg 43249938 moze ktos skmini tsa

??

Ok, widzę, że kilka osób pisze się na Talismana. 3 razy poruszono Aiona, ale to jego Freemium chyba nikogo nie przekona. Osobiście nie mam ochoty za to płacić, a Talisman to dobra gra i chętnie w nią zagram w grupie, z tego co mozna wyczytać:

-Garbiii(43249938)

-Maciejow(?)

-ThePolinchik(?)

-Onixa(9658110)

-Nickelmoo(32253529)

Razem ze mną to 6 osób, zaproponowano do tego server Big Fish. Do tego Soiken to ty szukasz gry, gdzie mógłbyś zagrać z innymi, więc może również dołączysz? http://www.talismanonline.com/

Tak! ja sie pisze, już go ściągam :D

3 razy poruszono Aiona, ale to jego Freemium chyba nikogo nie przekona.

Chyba jednak nie wiesz co to freemium, nie? :)

A propo Talismana.

1.) Można biegać WSADem ?

2.) To jest 3d czy z rzutu izometrycznego ?

Myszką się steruje. Tak grafika 3D (możesz sobie obkręcać jak chcesz).

Jeżeli chcecie zagrać w Talismana to zapraszam na sekcje Genesis, serwer Light in the Darkness (jeden z najbardziej zaludnionych serwerów) do polskiej guildi EXTREME. W grze wystarczy napisać do TaysonPL, WitchM lub Oxbow.

Pozdrawiam!