Ekipa do czego kolwiek (F2P)

Ja bym polecił Dragon Nesta, ze zgraną ekipą grało by się epicko.

Dla sprostowania moje gg to 5795047, po prostu konto siostry na forum dlatego jej gg podane ;p

Panowie bo tutaj robi się lekki bajzer. Mamy tutaj już trzecią stronę ,a nie zdecydowaliście się w jaką grę macie grać. Jestem tutaj już kilka lat i podobne tematy osiągały aż dziesięciu stron i tak nic nie wypaliło z "ekipy". Proponuje jakąś ankietę albo szybko dojść do porozumienia. Inaczej będę zmuszony zamknąć temat.

Raiderz pewnie pojawi się do 2 tygodni maks takie jest moje zdanie ;)

Ok, założyciel wątku weź w ankietę Talisman, Aion i Dragon Nesta

Ja się pisze ALE ! teraz nie dodajemy żadnych gier tylko gramy w Talisman(większość jest za tym) moje gg 17766189 skype: inosek5 . Ustalamy tutaj na jakim serwerze gramy

Jeśli na Light and Darkness jest gildia, to warto połączyć siły próując właśnie tam coś zgrać, choć osobiście założyłem już postać na Big Fish.

Właśnie, jest tu teraz syf... Dojdźcie do ładu, jkbc ściągnąłem już Talismana, i jak będziecie mieli jakieś info np. o TS'ie piszcie na PW lub na skype : witamina112 ;) GG nie mam

PS. Też mam postać na tym serwerze (Big Fish)

Talisman Online:

-Postać: Otoshis

-Server: Big Fish

-Gildia: Aktualnie brak, ale zawsze można wspólnie jakąś założyć

Zapraszam do gry :)

Tylko to jest projekt stały? Nie mam ochoty stracić 2 tygodni żeby później zostać samemu

Cóż, z zapartym tchem czekam na RaiderZ, z którym mam nadzieję spędzić tyle czasu, ile nie spędziłem jeszcze z żadną inną grą. Byłem na Alphie, Becie i wiem, że chcę być również w grze, kiedy oficjalnie ją otworzą oraz zostać na dłużej. Nie potrafię cię jednak przekonać do Talismana, jednak gram w niego nie pierwszy raz i powracam z odrobinę większą wiedzą na temat gier mmorpg, co może umili mi czas gry i pozwoli zostać na dłużej. Aktualnie mam 16 lvl, gram od wczoraj i póki co niestety jestem sam.

-Postać: Otoshis

-Server: Big Fish

-Gildia: Aktualnie brak, ale zawsze można wspólnie jakąś założyć

Liczę, że się dołączycie.

Dawajcie w Tibie gramy, ta gra jest jak GW2, bijesz levele i innych graczy tez możesz bić, i różne itemy zakładasz na siebie. Gramy?

warn_ico.png
Slaby trolling. - Dzz'

W Talisman na serwerze Light and Darkness jest Gildia EXTREME w której jestem od dzisiaj. Piszcie do TaysonPL, WitchM jak chcecie dołączyć

Co do Talismana to ja gram na Giant Tree (właściwie grałem). Ale jakby znalazł się ktoś do gry, to chętnie wrócę.

Aion ^^ ? mnie by pasowało bo mam nowy dysk =3

No to jest ankieta, Aion lub Talisman, w Talismana mógłbym pograć niestety Aion mi teraz nie pójdzie.

o kurde, nie wiedziałem że Talisman Online jest tak popularny na tym forum ;D Możliwe że i ja dołącze.

Można jeszcze dołączyć? Moje gg : 2226422

Jakby co jest za Talismanem ;)

Dawajcie w Tibie gramy, ta gra jest jak GW2, bijesz levele i innych graczy tez możesz bić, i różne itemy zakładasz na siebie. Gramy?

Nie.

Może po prostu zbierzmy się wszyscy w jednej gildii? Poszedłem za propozycją i dołączyłem do Extreme na Light in Darkness. Dopiero zacząłem, bo ledwie przeniosłem się na server, ale wbicie 20 to szybko zleci, więc potem mogę najwyżej dopomóc. Nick: Otoshis

W takim razie zrobię nową postać na Light In Darkness, najlepiej będzie jeżeli dołączymy do jednej guildii.

#EDIT- Nie mogę wejść na serwery Genesis, nie mam pojęcia dlaczemu, szczerze mówiąc więcej osób gra na prywatach niż na globalu... Na serwerze Treasures >> Flowers coś tam top 500 graczem jest gość na poziomie 15... a pierwszy ma 55, najlepszy itemek to +6 i jest tylko 6 guildii overall.