Nigdy nie grałem w Talismana, ale chętnie bym spróbował, gdyż szukam mmo, w którego mógłbym się rozerwać przy wolnych chwilach ze "swoimi" ludźmi . W Aiona grałem, mógłbym wrócić ale widzę, że większość jest za Talismanem ^^
Ekipa do czego kolwiek (F2P)
Jak się już na coś zdecydujecie z chęcią się dołączę. Nie ważne co ważne, że z ekipą.
Bo Treasures to inna bajka, a co do Genesis, spróbuj wyłączyć firewalla/antywirusa i sprawdź, czy masz aktualizację.
Otoshi, chodzi o to że moje konto tam nie działa a do tego serwery są puste, tak jak mówiłem, nawet na prywatach gra więcej ludzi.
Czy moglby mi ktos podrzucic jakas recenzje tej gry ? tzn Talisman. zebym wiedzial w co wchdoze, czy questy/grind ? jakie pvp ? otwarty czy zamkniety swiat ? o takie rzeczy mi chodzi
przeciez talisman juz umarl i to dawno temu po co zaczynacie grac w niego ? Nie ma nic lepszego?
przeciez talisman juz umarl i to dawno temu po co zaczynacie grac w niego ? Nie ma nic lepszego?
Tez się nad tym zastanawiam, szczególnie zważając na fakt, że do wyboru jest także Aion
też bym pogral w cos innego, patrzac na fakt ze powychodzily gry duzo lepsze i ciekawsze niz stary Talisman, lecz wszyscy tutaj chca grac w ta gre nie rozpatrujac nawet innych tytulow. Rzucili sie jka pies na mieso na jedna gre tylko
Aion jest nudny jak flaki z olejem....
jeśli macie jeszcze jakąś ekipę do Talismana to napiszcie co i jak to też chętnie zagram
Za dwa dni poproszę o zamknięcie tematu, w talismana grał nie będę, ta gra nie żyje! Aion mi nie pójdzie ale podajcie jakieś inne propozycje, Knight Age byłby fajny gdyby nie ta grafika, nie wydaje mi się żeby to uszło na dłuższą metę.
Może Archlord ,ten normalny bez X na końcu ?Nic specjalnego, taka kalka L2 troche ale mocno na pvp nastawiona ,skille dość dynamiczne ,krajobrazy niczego sobie .Można by spróbować,właśnie zrobiłem łucznika i całkiem przyjemnie sie expi.
Soiken, nie wiem na jakiej podstawie wyciągasz wnioski, że gra nie żyje. Jesli chodzi o Sun Flower, czyli nowy serwer który został uruchomiony 27 sierpnia (trochę ponad tydzień temu), to nie wiem czego Ty sie spodziewałeś. Fakt na sekcji Treasures prawdopodobnie gra mniej osób. Wejdź na Genesis i dojdź chociaż do Stone City, popatrz na world chat, wtedy możesz oceniać populacje. Gram w tą grę ponad 4 lata i nie widzę, żeby ludzi było mało.
Tak na przyszłość do wszystkich, którzy czerpią opinie na temat danej gry z wypowiedzi jednej osoby - ściągnijcie, zagrajcie sami, bo z tego co widzę, to najczęściej wypowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia o produkcji.
Dziś autor poprosił o zamknięcie tematu ,a więc zamykam.
Szczerze mówiąc grałem w większość F2P MMORPG'ów i zostałbym przy każdej grze z dobrą ekipą, jakaś guildią czy coś, byle nie było to Polskie (Polska wersja), zazwyczaj gram healerem lub tankiem.