Witam. Poszukuje ludzi do grania w dungeons & dragons. Chodzi mi o 2-3 osoby. Bo z tego co wiem w DDO ważny jest team. I mam jedno pytanie. Czy premium ma az taka ogromna przewage nad normal??
Ekipa do DDO
Premium konto daje tylko 4 sloty na postacie na serwerze i inne nieistotne przywileje. Jeżeli tak to mowa o koncie VIP. Dzięki niemu możemy grać wszystkimi questami w grze. Wg. mnie VIP jest nie opłacalne gdyż lepiej wykupić sobie paczkę questów i ją mieć na zawsze niż na jeden miesiąc. Jeżeli chcecie grać to polecam serwer Cannith gdzie gra najwięcej polaków. Jest gildia dla początkujących ,która zrzesza prawie 600 członków. Jak coś ja także mogę pomóc.
Mam tylko jedno pytanie jak wygląda ta paczka questow (kupuje sie za co) ?
Kupujesz je za Trubine Points ,które kupujesz za realną kasę. Poprzez SMS lub przelew. Paczka daje np. od 5 - do 10 questów na poziomie Solo, Normal, Medium, Hard i Elite ,a także czasem dużą lokację do eksploatacji (zabijanie ileś potworków i odnalezienie różnych budowli). Questy te kupowane różnią się od zwykłych bo są dłuższe, bardzie rozbudowane no i dają więcej frajdy
Czyli gra ciagle wymaga od nas kupowania nowych lokacij ?
Przynajmniej do 15 lvl. Aby wbić 15 lvl to dużo grania (maksymalny 20 lvl). Po tym 15 stwierdzisz czy warto wydawać pieniądze za grę. Na pierwszą paczkę uzbierasz Turbine Points poprzez grę za zbierane tz. punkty favor. Ta paczka to Vale of Twilight i starcza do max 17 lvl. Oczywiście możesz kupić inną paczkę ,ale ta jest bardzo ważna. Więc wg. mnie warto spróbować. Więcej co do gry na PW bo robi się tutaj spam.
Witam. Poszukuje ludzi do grania w dungeons & dragons. Chodzi mi o 2-3 osoby. Bo z tego co wiem w DDO ważny jest team. I mam jedno pytanie. Czy premium ma az taka ogromna przewage nad normal??